Connect with us

Király repjegyek

NEM VICC! Air China repjegyek 109 900 Ft-tól (főszezon is)

NEM VICC! Air China repjegyek 109 900 Ft-tól (főszezon is)

Az idei nyaralás már pipa? De már most azon töröd a fejed, hogyan úszhatnád meg a kemény telet? Akkor az Air China lesz a legújabb barátod, ugyanis a légitársaság szuperolcsó repjegyekkel rukkolt elő. A felhozatalban megtalálod Hong Kongot, Phuketet és Bangkokot a főszezonra, de nem hiányzik Vietnám, sőt Ausztráliába is verhetetlen áron foglalhatsz.

Advertisement

Utazásod Budapesten kezdődik, majd egy átszállással Pekingben irány álmaid úti célja. A repjegy ára tartalmazza az illetéket és a 23 kg-os feladott poggyászt is.

Air China repjegyek 109 900 Ft-tól

✈ 17 egzotikus úti cél 📅 főszezon is 🛄 nagy poggyász

Budapest 1 átszállás 17 úti cél 1 átszállás Budapest
Peking Peking
109.900 Ft-tól Foglalj

Miért is érdemes az Air China légitársasággal utazni?

Minden utas saját képernyővel, ergonomikus ülésekkel rendelkezik, valamint a repülés során egy főételt, egy italt is felszolgálnak, és az ár tartalmazza a 23 kg-os feladott poggyászt is.

Jelenleg az Air China több mint 260 repülőgéppel rendelkezik és több mint 150 nemzetközi útvonalon közlekedik. A belföldi járatok hálózata Kínában közel 100 célállomásra terjed ki, nemzetközi járataikat főként Ázsiába, Ausztráliába, Európába és néhány dél-afrikai és az USA államaiba működtetik.

A légitársaság 1988-ban jött létre. Az Air China Kína nemzetközi légitársaságaként figurál, pekingi székhellyel és 2007 óta tagja a Star Alliance légitársasági szövetségnek. Az Air China egyike azon kevés kínai légitársaságoknak, amelyek Ázsiába, Ausztráliába, Európába, Észak- és Dél-Amerikába repülnek. A légitársaság logóján egy Főnix madár jelenik meg, amely törzs utas programjának az elnevezésében is – PhoenixMiles-ban is megtalálható.

Kattintson a megjegyzésre
To Top