Connect with us

Király repjegyek

Napsütötte Calabria Budapestről már 21 480 Ft-tól

Már te sem bírod kivárni a nyarat? Ne búsulj, ezzel a repjeggyel rögtön naposabb kedve derülsz. A napsütötte Calabria most 21 480 Ft-tól elérthető. Válaszd ki a május 7-10 közötti időpontot és egy remek repjegy lesz a nyereséged! A repjegy ára tartalmazza a 10kg-os kézipoggyászt, mely méretei 42cm x 32cm x 25cm. Repülőjegyek ebben az árban a májusi hónapban érhetőek el.

Calabria – olcsó repülőjegyek

Budapest – Lamezia Terme – Budapest

➡️Foglalj ITT⬅️

A mi tippünk: május 7-10

kalabria-dovolenka

Időjárás

Calabria mediterrán úti cél. A nyári hónapokban  ideális ellátogatni ide (maximális napi hőmérséklet 31 °C), de a szezon májusban kezdődik (maximális napi hőmérséklet 23 °C) és októberben végződik  (szintén 23 °C). Ez vonatkozik a tengervíz hőmérsékletére is Calabriában, amely ezekben a hónapokban a legkellemesebb hőmérsékletű.

Szállás

A szallas.pelikan.hu-n találhatsz nagyon olcsó szállást, apartmanokból és hotelekből válogathatsz a főszezonra. Szálláshelyek és apartmanok keresése Lamezia Termeben vagy a Tropeaban.

tropea-plaze

Közlekedés

Lamezia Terme nemzetközi repülőtere a legdélibb tartományban elő lakosság számára szolgál és a turistáknak, akik a népszerű úti célba utaznak. Mintegy 50 km-re található Tropea üdülőhelytől. Ide eljuthatsz busszal, vonattal, vagy bérelhetsz autót.

Autókölcsönzés

Az autoberles.pelikan.hu-n lehet autót kölcsönözni a Lamezia Terme repülőtéren. Katt ide.

tropea-plaz

Kattintson a megjegyzésre
To Top