Connect with us

Király repjegyek

Csodás Nápoly Budapestről most 18 170 Ft-tól

Csodás Nápoly Budapestről most 18 170 Ft-tól

Most egy újabb pezsgő olaszországi város következik, ami nem hiányozhat a te bakancslistádról sem. Jól sejted, Nápolyra gondoltunk! Csapj le az igazán kedvezményes repjegyre budapesti indulással és élvezd az utánozhatatlan olasz feelinget.

Advertisement

Nápoly Budapestről 18 170 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 12 – 19

Budapest Közv. járat Nápoly Közv. járat Budapest
19.495 Ft-ért Foglalj

A nápolyi hangulat nem fog csalódást okozni. A helyiek kedvessége és gasztronómiája örökké az emlékezetedbe ég. Azt beszélik, hogy Nápolyban készítik a legfinomabb pizzákat, ezért bűn lenne nem megkóstolni. Ugyancsak a többi helyi finomságot is, mint a sfogliatellát, ami egy édes péksütemény ricottával töltve. Nápolyban járva tuti nem fogod számolni a kalóriákat, hiszen itt olyan ízekkel találkozhatsz, melyek sehol máshol nem fellelhetők. A tengerparti városban alap a halpiac. Ha friss fogásra vágysz, akkor a Mercato di Porta Nolana piac az a hely, ahol mindezt megtalálhatod.

A műemlékekben gazdag város közel 448 templommal dicsekedhet. Nápolyt jogosan “élő múzeumnak” is nevezik. A város fő kiinduló pontja egy halom ismert helynek. Innen könnyen elérhető a Vezúv, Pompeji, Capri, Procida és Ischia szigete. Egyszóval unalomnak itt nincs helye.

A város fő büszkeségei közé tartozik a hatalmas Duomo katedrális. A Santa Chiara komplexum is megér egy misét, ami templomból, kolostorból, múzeumból és a kriptákból áll. Ennek része egy oázis is, ami akár egy menedék is lehet a hosszas városnézés után.

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top