Connect with us

Hírek

NAPI HOPPÁ: Ingyen szállást kínálnak hawaii hotelek önkéntes munkáért cserébe

NAPI HOPPÁ: Ingyen szállást kínálnak hawaii hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ingyen szállást kínálnak hotelek az önkéntes munkáért cserébe. A nem mindennapi kezdeményezést a Hawaii-szigeteken indítottak el, amely arra ösztönzi a paradicsomba érkezőket, hogy az ott tartózkodásuk alatt vállaljanak valamilyen önkéntes munkát, cserébe pedig egy éjszakát ingyen tölthetnek el egy szállodában.

Advertisement

Kedved támadt utazni? Szereted az önkéntes munkát? Akkor ez a kezdeményezés tetszeni fog. Bár nekünk is kétszer kellett elolvasni, de igaz: ingyen szállást kínálnak hotelek önkéntes munkáért cserébe. A nem mindennapi kezdeményezést a Hawaii-szigeteken indítottak el, amely arra ösztönzi az érkezőket, hogy tartózkodásuk alatt vállaljanak valamilyen önkéntes munkát, cserébe pedig egy éjszakát ingyen tölthetnek el egy gyönyörű szállodában.

A Mālama Hawai’i néven futó program helyi hotelek együttműködésével indult. A kezdeményezéshez csatlakozott szállodák egy éjszakára vendégül látják azokat a vendégeket, akik segítenek fát ültetni, óceánpartot takarítani vagy épp időseket gondozni.

ingyen szállást
ingyen szállás

A programhoz több tucat szálloda csatlakozott, beleértve olyan ismert hoteleket is, mint a Hyatt Regency Maui Resort and Spa vagy a Four Seasons Resort Maui at Wailea. A cél az, hogy a gondoskodó látogatók távozásukat követően jobb állapotban hagyják el a szigeteket ahhoz képest, mint amilyet a megérkezéskor tapasztaltak. Ráadásul ezzel szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki a paradicsomi Hawaiival.

(Forrás: Travel and Leisure)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top