Connect with us

Király repjegyek

NAP REPJEGYEI: New York, Chicago és Miami 112 900 Ft-tól

NAP REPJEGYEI: New York, Chicago és Miami 112 900 Ft-tól

Bár még az ősz odébb van, sokszor nem árt résen lenni és időben foglalni. Ezek a repjegyek is ilyenek, mer most 112 900 Ft-tól tudsz foglalni az USA-ba. Konkrétan Chicago, New York és Miami került az étlapra, mind a három úti célba egy rövid átszállással utazhatsz Budapestről. A repjegyek ára nem tartalmazza a feladott poggyászt, viszont még így is páratlan ajánlat. 😉

New York 112 900 Ft

✅november ✅december ✅január ✅február ✅március

Repjegy 112.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Chicago 112 900 Ft

✅november ✅december ✅január ✅február ✅március ✅április

Repjegy 112.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Miami 152 900 Ft

✅november ✅december ✅január ✅február ✅március

Repjegy 112.900 Ft    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.3/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top