Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Utazz Bariba júniusban 65 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: Utazz Bariba júniusban 65 900 Ft-tól

Olaszországot nem lehet megunni, ha már bejártad Róma szűk utcáit, Milánó legsikkesebb butikjait és gondoláztál már Velencében is, akkor jobban teszed, ha délebbre veszed az irányt. A bájos Bari és környéke egyre népszerűbb úti céllá válik. A kikötővárosban legalább olyan jó az olasz konyha, mint az előbb említett városokban. Sőt, egy rövid útra Baritól találod a híres Polignano a Mare-t, Monopoli-t, Ostuni-t, Alberobello-t, és Mater-t is.

Bari utazás 65 900 Ft-tól

Példa dátum: június 28-30

✅retúr repjegy ✅illeték ✅2 éjszaka ✅3* Boston hotel a városközpontban ✅reggeli

Utazás  FOGLALD LE ITT

Majd irány Bari valamelyik gyönyörű strandja. Azt suttogják, hogy Apulia környékén találhatóak a legszebb strandok egész Olaszországban. Ha olyan helyen szeretnél strandolni, ahol kevés a turista, akkor ajánljuk Cala Paurat. Főleg a helyiek látogatják és a környéken hangulatos kis éttermekben ehetsz, amelyek a tenger gyümölcseit különböző fantasztikus módon készítik el. Ha a homokos partok vonzanak a leginkább, akkor San Giovanni lesz a nyerő. A turisták kedvence, az úgynevezett Giovinazzo, amely 30 km-re található Baritól. Amellett, hogy fehér homokos és tiszta vizű strand, az embereket csábítja a történelmi központja is, mely egy szép menekülő a forró napsütéstől.

Cala Paura

Ha esetleg nem szeretnéd az egész napot a parton tölteni, akkor meglátogathatod Olaszország legkiterjedtebb és legszebb barlang komplexét. A Grotte di Castellana van szó, amely több mint 90 millió évvel ezelőtt kezdett kialakulni egy földalatti folyón. A látogatás csak idegenvezetővel lehetséges és talán a leginkább figyelemre méltó a két órás körút. Egyedi képződményeket tekinthetsz meg, amelyek nagyon hasonlítanak például a capitoliumi farkasokra Róma alapítójaira, a milánói dómra és a pisai ferde toronyra. Az abszolút ékszer az egész földalatti barlangban azonban a fehér barlang. Ajánljuk, hogy vigyél magaddal egy könnyed gardróbot, hisz a hőmérséklet 15 fokra csökken le.

Grotte di Castellana
Alberobello

Kattintson a megjegyzésre
To Top