Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Utazz Bariba júniusban 65 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: Utazz Bariba júniusban 65 900 Ft-tól

Olaszországot nem lehet megunni, ha már bejártad Róma szűk utcáit, Milánó legsikkesebb butikjait és gondoláztál már Velencében is, akkor jobban teszed, ha délebbre veszed az irányt. A bájos Bari és környéke egyre népszerűbb úti céllá válik. A kikötővárosban legalább olyan jó az olasz konyha, mint az előbb említett városokban. Sőt, egy rövid útra Baritól találod a híres Polignano a Mare-t, Monopoli-t, Ostuni-t, Alberobello-t, és Mater-t is.

Bari utazás 65 900 Ft-tól

Példa dátum: június 28-30

✅retúr repjegy ✅illeték ✅2 éjszaka ✅3* Boston hotel a városközpontban ✅reggeli

Utazás  FOGLALD LE ITT

Majd irány Bari valamelyik gyönyörű strandja. Azt suttogják, hogy Apulia környékén találhatóak a legszebb strandok egész Olaszországban. Ha olyan helyen szeretnél strandolni, ahol kevés a turista, akkor ajánljuk Cala Paurat. Főleg a helyiek látogatják és a környéken hangulatos kis éttermekben ehetsz, amelyek a tenger gyümölcseit különböző fantasztikus módon készítik el. Ha a homokos partok vonzanak a leginkább, akkor San Giovanni lesz a nyerő. A turisták kedvence, az úgynevezett Giovinazzo, amely 30 km-re található Baritól. Amellett, hogy fehér homokos és tiszta vizű strand, az embereket csábítja a történelmi központja is, mely egy szép menekülő a forró napsütéstől.

Cala Paura

Ha esetleg nem szeretnéd az egész napot a parton tölteni, akkor meglátogathatod Olaszország legkiterjedtebb és legszebb barlang komplexét. A Grotte di Castellana van szó, amely több mint 90 millió évvel ezelőtt kezdett kialakulni egy földalatti folyón. A látogatás csak idegenvezetővel lehetséges és talán a leginkább figyelemre méltó a két órás körút. Egyedi képződményeket tekinthetsz meg, amelyek nagyon hasonlítanak például a capitoliumi farkasokra Róma alapítójaira, a milánói dómra és a pisai ferde toronyra. Az abszolút ékszer az egész földalatti barlangban azonban a fehér barlang. Ajánljuk, hogy vigyél magaddal egy könnyed gardróbot, hisz a hőmérséklet 15 fokra csökken le.

Grotte di Castellana
Alberobello


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top