Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Panamai utazás 233 900 Ft-tól!

NAP AJÁNLATA: Panamai utazás 233 900 Ft-tól!

Olcsóbb, mint egy budapesti indulású retúr repjegy? Igen!! Ha egy igazán pazar helyen nyaralnál, figyelj jól! Panamai utazásod Bécsben kezdődik, ahonnan a kiváló Turkish Airlines-szal repülhetsz, szállásod a felhőkarcolók közt kell keresned, mégpedig a 4* Hilton hotelben reggelivel és természetesen reptéri transzfer is jár az utazáshoz. Csak összehasonlításképpen egy retúr repjegy Budapestről szintén a Turkish Airlines-szal jelenleg 234 900 Ft-ba kerül. Jó utat! FOGLALD LE ITT

Azokra is gondoltunk, akik mindenképp látni szeretnék a Panama-csatornát. Az utazásért katt ide.


Bécs – Panamaváros – Bécs
2019.9.23 – 2019.10.01
transzfer: reptér-hotel????
Hotel★★★★   reggeli  

233.900 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Képek a hotelről


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.4/5 - (21 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top