Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Mallorca októberben 84 900 Ft-tól!

NAP AJÁNLATA: Mallorca októberben 84 900 Ft-tól!

Kellemes 20 fok Mallorcán vagy esős idő Magyarországon? Ha az előbbi a befutő, akkor nem árt elgondolkodni és lefoglalni utazásod. Utazz oktőberben Mallorcára és pihenj pálmafák árnyékában. Repjegyes utazásod most 84 900 Ft-tól foglalhatod le. Az ár tartalmazza a retúr jegyet Bécsből, az illetéket, 3 éjszakát Palma de Mallorcán 3* medencés hotelben, a reggelit és a transzfert. FOGLALD LE ITT


Bécs – Mallorca – Bécs
2020.10.20 – 2020.10.23
Hotel★★★   reggeli  

84.900 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Képek a hotelről


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4/5 - (28 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top