Connect with us

Király repjegyek

NAP AJÁNLATA: Retúrjegy Ibizára 31 025 Ft-tól (július)

NAP AJÁNLATA: Retúrjegy Ibizára 31 025 Ft-tól (július)

Az év legnagyobb bulijai, azúrkék tenger, sziklás öblök és az a felejthetetlen spanyol hangulat! Repjegykirály, még nem késő! Ha most foglalod le repjegyed Ibizára, akkor szuperolcsón utazhatsz július első hetén Budapestről. FOGLALD LE ITT


Budapest – Ibiza – Budapest
2019.7.6 – 2019.7.13

31.025 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Egy kis kedvcsináló


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.3/5 - (17 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top