Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: nyaralj Barbadoson 323 900 Ft-tól!

NAP AJÁNLATA: nyaralj Barbadoson 323 900 Ft-tól!

Barbadoson nyaralni és nem csődbe menni? Igen, ilyet is tudunk! Ha most foglalod le az utazásod, 323 900 Ft-ért nyaralhatsz a vakítóan fehér partokon és élvezheted a karibi hangulatot. Barbadosnak mindene megvan, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges, de ha még mindig kételkednél, foglald le utazásod és bizonyosodj meg erről magad is. FOGLALD LE ITT


Bécs – Bridgetown – Bécs
2019.11.29 – 2019.12.6
transzfer: reptér-hotel????
Hotel★★★   reggeli  

323 900 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Képek a hotelről


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.2/5 - (25 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top