Connect with us

Király repjegyek

Tuti TIPP: Nagyon olcsó Delhi Budapestről, már 99.900 Ft-tól

India az impulzusok színes keveréke, amelyeket az emberek, a hagyományok és a természetes szépsége alkot. Ha Delhi felé veszed az irányt, egy örök élménnyel térsz haza, amely felejthetetlen lesz. Az Ukraine International légitársaságnak köszönhetően nagyon olcsó áron repülhetsz a fűszerektől illatos országba. A retúr repjegyed most 99.900 Ft-tól vásárolhatod meg. Időpontokat 2018 telére és 2019 tavaszára találsz. Bár a visszaúton hosszú átszállással kell számolni, de remek lehetőség Kijev meglátogatására. A tökéletes India, most tökéletes áron, foglalj most és utazz olcsón az egyik legszínesebb országba a világon.

Advertisement

India Budapestről már 99.900 Ft-tól

✔Ukraine International ✔23 kg poggyász ✔időpontok: november – március között

Budapest – Delhi – Budapest 99.900 Ft-ért     FOGLALD LE ITT

delhi


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top