Connect with us

Király repjegyek

NAGY REPJEGY SALE: foglalj most 6 900 Ft-tól

NAGY REPJEGY SALE: foglalj most 6 900 Ft-tól

A pelikan.hu oldalán kezdetét vette a NAGY REPJEGY SALE, ami annyit jelent, hogy szuper árakon tudsz foglalni európai és más országokba. A repjegyek között megtalálod a legnépszerűbb úti célokat, köztük Mallorcát, Berlint, Rómát, de nem hiányzik Nizza, Amszterdam, Valencia és New York sem. Kattints, foglalj és utazz olcsón te is.

NAGY REPJEGY SALE

✔55 akciós repjegy ✔budapesti, bécsi és pozsonyi indulás ✔csak ma éjfélig

Repjegyek  FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (4 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top