Connect with us

Király repjegyek

Nagy januári Emirates kiárusítás: repjegyek már 118.900 Ft-tól

Repjegykirályok, ha 2017-ben szeretnétek Ázsiába repülni, akkor olvassatok tovább! Mivel az Emirates légitársaság elindította a januári repjegy kiárusítást, olyan közkedvelt úti célokba, mint Thaiföld, Malajzia és Kína. Közös bennük az alacsony ár, az első osztályú szolgáltatások turistaosztályon is és a korlátozott számban elérhető repjegyek! Hogyha szeretnéd teljesíteni régi álmod, utazni a világ legjobb légitársaságával és mindezek mellett olcsón világot látni, akkor ne habozz és foglald le még ma repjegyed!

1. Budapest – Peking – Budapest

Időpontok ITT ➡ 118.900 Ft-tól

Peking panorama

2. Budapest – Kuala Lumpur – Budapest

Időpontok ITT ➡ 119.900 Ft-tól

emirates-kuala-lumpur

3. Budapest – Bangkok – Budapest

Időpontok ITT ➡ 129.900 Ft-tól

Panorama Bangkoku

5. Budapest – Shanghai – Budapest

Időpontok ITT ➡ 129.900 Ft-tól

Šanghaj

6. Budapest – Phuket – Budapest

Időpontok ITT ➡ 139.900 Ft-tól

Phuket


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top