Connect with us

Hírek

Mutatjuk a Ryanair nyári menetrendjét Budapestről

Mutatjuk a Ryanair nyári menetrendjét Budapestről

8 repülőgép, 56 útvonal és heti félezer járat – így fog kinézni a Ryanair nyári menetrendje a magyar fővárosból. Nézzük meg, mit tartogat az ír légitársaság:

Budapestről változatlanul, azaz 8 repülőgéppel üzemelteti a heti 500 járatot. Ami viszont változik a tavalyi évhez képest, az az útvonalak száma, idén ugyanis 62 helyett, 56 útvonalba fog közlekedni az ír fapados.

Március végétől visszatér Bournemouth és elindul a belfasti járat is.

A szezonális járatok márciustól lesznek elérhetők:  „Palma (heti 5) és Rimini (heti 3), júniustól Alghero (heti 2), Burgasz (heti 3), Korfu (heti 4), Kréta (heti 3), Míkonosz (heti 2), Préveza-Aktion (heti 2), Rodosz (heti 3), Zadar (heti 3) és Zákinthosz (heti 1) szerepel az idei kínálatban.” – olvasható az AIRportal.hu odlalon.

Berlin, Korfu, Róma, Koppenhága és 11 további úti cél irányába növeli a járatszámot a nyári időszakban a Ryanair.

Akciós Ryanair repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top