Connect with us

Király repjegyek

Multi-city repjegyek egész Ázsiába az Emirates légitársasággal!

Miért ne utaznál a világ legjobb légitársaságával Ázsiába, ha ilyen olcsók a repjegyek? Ezt az ajánlatod nem hagyhatod ki, egy repjegy elegendő ahhoz, hogy több úti célt látogass meg és járj körbe. Utazz az Emirates-szel, szuper áron és látogass meg akár 3 ázsiai várost!

Három célállomás egy árban. Látogass meg több várost Emirates-szel

Hála az Emirates légitársaságnak három helyet is meglátogathatsz, miközben csak egyszer fizetsz a jegyért. Repülj Budapestről, tervezz be egy rövid utat Dubaiba, és indulhatsz is tovább az egzotikus úti célok felé, mint például Thaiföld, Hong Kong, Sri Lanka és Szingapúr. Válassz az akciós „multi-city” repjegyekből és utazz egyszerűen, de olcsón Ázsiába.

Budapest – Dubaj – Bangkok – Budapest 170 370 Ft

dubaj-a-bangkok

Budapesti indulás, 2 napos kirándulás Dubajban, tetszőleges bangkoki kinttartózkodás , majd vissza Budapestre. (A választott oda út időpontja a Budapest-Dubaj út időpontja. Itt 2 napot tölthetsz, ez nem állítható. 2 nappal később pedig indul tovább a járat Bangkokba. A választható visszaút dátuma a Bangkok – Budapest járat indulásának időpontja).

➡️Tovább az időpontokhoz

Bécs – Dubaj – Bangkok – Hong Kong – Bécs 187 468 Ft

dubaj-a-bangkok-a-hongkong

Bécsi indulás, 2 napos megálló Dubajban, tetszőleges bangkoki kinttartózkodás , majd visszafele 3 felejthetetlen nap Hong Kongban, és vissza Budapestre. (A választott oda út időpontja a Budapest-Dubaj út időpontja. Itt 2 napot tölthetsz, ez nem állítható. 2 nappal később pedig indul tovább a járat Bangkokba. A választható visszaút dátuma a Bangkok – Hong Kong járat indulási dátuma. 3 nappal ezt követően indulhatsz tovább Bécsbe – ez fix, nem változtatható).

➡️Tovább az időpontokhoz

Budapest – Dubaj – Bangkok – Hong Kong – Budapest 210 583 Ft

dubaj-a-bangkok-a-hongkong

Budapesti indulás, 2 napos megálló Dubajban, tetszőleges bangkoki kinttartózkodás , majd visszafele 3 felejthetetlen nap Hong Kongban, és vissza Budapestre. (A választott oda út időpontja a Budapest-Dubaj út időpontja. Itt 2 napot tölthetsz, ez nem állítható. 2 nappal később pedig indul tovább a járat Bangkokba. A választható visszaút dátuma a Bangkok – Hong Kong járat indulási dátuma. 3 nappal ezt követően indulhatsz tovább Budapestre – ez fix, nem változtatható).

➡️Tovább az időpontokhoz

Budapest – Dubaj – Srí Lanka – Maldív-szigetek – Budapest 224 600 Ft

dubaj-a-sri-lanka-a-maldivy

Budapesti indulás, 2 napos kirándulás Dubajban, tetszőleges Srí Lankai kinttartózkodás és egy hetes nyaralás a Maldív szigeteken. (A választott oda út időpontja a Budapest-Dubaj út időpontja. Itt 2 napot tölthetsz, ez nem állítható. 2 nappal később pedig indul tovább a járat Srí Lankára. A választható visszaút dátuma a Srí Lanka-Male járat indulásának időpontja. Itt  5 napot tölthetsz, ez sem állítható. 5 nappal később indul a járatod Male-ból – Budapestre).

➡️Tovább az időpontokhoz

Budapest – Dubaj – Srí Lanka – Szingapúr – Budapest 221 286 Ft

dubaj-a-sri-lanka-a-singapur

Egzotikus repülőjegy elérhető áron. Repülj Budapestről Dubajba, ahol 2 napot tölthetsz, majd Srí Lankára, ahol már te döntöd el mennyit szeretnél lenni, a visszaúton pedig 3 napot állítottunk be Ázsia tigrisében, Szingapúrban. (A választott oda út időpontja a Budapest-Dubaj út időpontja. Itt 2 napot tölthetsz, ez nem állítható. 2 nappal később pedig indul tovább a járat Srí Lankára. A választható visszaút dátuma a Srí Lanka-Szingapúr járat indulásának időpontja. Itt 3 napot tölthetsz, ez sem állítható. 3 nappal később indul a járatod Szingapúrból-Budapestre).

➡️Tovább az időpontokhoz

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top