Connect with us

Király repjegyek

Emirates multi-city repjegyek 174 900 Ft-tól

Emirates multi-city repjegyek 174 900 Ft-tól

1 kiváló légitársaság + több úti cél = életed nyaralása! Ez a képlet teljesen igaz, ha az Emirates multi-city repjegyeire gondolunk. Nyaralj Phuket pálmafái alatt, vessz el Bangkok hangos utcáin, kóstold meg Vietnam íncsiklandozó konyháját vagy szörfözz Srí Lanka hatalmas hullámain, de még előtte tarts egy rövid 2-3 napot megállót Dubajban, amit mi neked automatikusan, minden repjegyhez beállítottunk.

Advertisement

Dubaj és Phuket 176 900 Ft

Budapest – Dubaj – Phuket – Budapest

Phuket az Andamán-tenger egyik gyöngyszeme és egy remek nyaralóhely az év nagy részében. Repülj Budapestről, kösd össze phuketi utad egy 3 napos utazással Dubajba. Az akciós naptárban kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél tölteni Thaiföldön és az odaúton automatikusan 3 napot kapsz Dubajban.

Akciós időpontok: november – április között

Budapest 1 megálló Phuket 1 átszállás Budapest
Dubaj Dubaj
176.900 Ft-tól Foglalj

Dubaj és Bangkok 174 900 Ft

Budapest – Dubaj – Bangkok – Budapest

Egy thaiföldi nyaralás mindig jó ötlet, de miért ne kombinálnád egy 2 vagy 3 napos utazással Dubajba? Repülj Budapestről Bangkokba és tölts el néhány napot Dubajban. Az akciós naptárban, kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön és az odaúton automatikusan két napot kapsz Dubajban.

Akciós időpontok: november – április között

Budapest 1 megálló Bangkok 1 átszállás Budapest
Dubaj Dubaj
174.900 Ft-tól Foglalj

Dubaj és Vietnám 184 900 Ft

Budapest – Dubaj – Ho Chi Minh – Budapest

Dubaj hihetetlen építményeit megfűzereznéd Vietnam verhetetlen gasztronómiájával és látnivalóival? Kérésed számunkra parancs. A következő multi-city repjegynél az odaútra beállítottunk majd 3 napos megállót Dubajban, te pedig tetszőleges időt tölthetsz Vietnamban.

Akciós időpontok: november – február között

Budapest 1 megálló Ho Chi Minh 1 átszállás Budapest
Dubaj Dubaj
184.900 Ft-tól Foglalj

Dubaj és Srí Lanka 189 900 Ft

Budapest – Dubaj – Colombo – Budapest

Szörföznél Dubaj homokdűnéin, de Srí Lanka hullámait sem hagynád ki szívesen? Meg van a megoldás! Foglald le repjegyed Colombóba és tarts egy 2 napos megállót Dubajban. Természetesen, most is érvényes, te döntöd el mennyi időt szeretnél Srí Lankán tölteni, mi az odaútra automatikusan beállítottunk 2 napot Dubajban.

Akciós időpontok: november – május között

Budapest 1 megálló Colombo 1 átszállás Budapest
Dubaj Dubaj
189.900 Ft-tól Foglalj


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Hawaii: alternatívák a karantén idejére https://t.co/WzgDwboRYAMennyi ideje jött ki ez a hír? 16 óra
Friss: Újabb járattörlések a Ryanairnél! https://t.co/eRySRGRrTMMennyi ideje jött ki ez a hír? 17 óra
COVID-19 ingyenes biztosítást kínál a flydubai https://t.co/ZWKt0gTbn6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Abu Dhabi nyitva: a turistáknak elektronikus karkötőket kell viselniük https://t.co/2S7qRVaadUMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
NAP AJÁNLATA: Októberi 4*-os pihenés Hévízen 36 900 Ft-tól! https://t.co/tdh4hjCthmMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
A Finnair megkönnyíti az utazást: kedvezményes tesztelést kínál https://t.co/iZPOqG2VMjMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
USA álomáron: New York és Miami 65 900 Ft-tól! (március-június) https://t.co/rwXvLTW2WdMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Jordánia nyitva: újra várják a turistákat https://t.co/8957HPjYrUMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Tokió egy lépéssel közelebb: A teamLab Európába hozza népszerű fényinstallációit! https://t.co/spJMCNrRL0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Változások: rövidül a karanténkötelezettség, októberig határellenőrzés! https://t.co/VtlGnNrYaMMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top