Connect with us

Király repjegyek

Multi-city repjegyek az Emirates légitársasággal már 159 900 Ft-tól!

Dubai, Bangkok, Colombo, Maldív-szigetek, Phuket, Hong Kong. Megtaláltad a megálmodott nyaralásod úti célját? Vagy talán többel kacsingatsz? Utazz be több desztinációt a 2016-os év legjobb légitársaságával a főszezonban és még spórolhatsz is. Az Emirates elindította a közkedvelt multi-city repjegyek értékesítését. Ennek köszönhetően egyszerűen utazhatsz Pestről vagy akár Bécsből és akár három úti célt is meglátogathatsz a repjegyért viszont csak egyszer fizetsz. 7 variáns közül választhatsz!

Két vagy három úti cél, és csak egyszer fizetsz

Hála az Emirates légitársaságnak most egy repjeggyel akár 3 ázsiai desztinációt is bebarangolhatsz. Repülj Bécsből vagy Budapestről, tervezz egy rövid utat Dubaiba és indulj további egzotikus úti célok felé, mint például Thaiföld, Hong Kong, Srí Lanka és Maldív-szigetek:

Dubai és Phuket egyben

Budapest – Dubai – Phuket – Budapest

Phuket az Andamán-tenger egyik gyöngyszeme és egy remek nyaralóhely az év nagy részében. Repülj Budapestről, kösd össze phuketi utad egy 2 napos utazással Dubaiba. Az akciós naptárban kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél tölteni Thaiföldön és a visszaúton automatikusan két napot kapsz Dubaiban.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 159 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár májustól decemberig tartalmaz időpontokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.

Dubai és Bangkok egyben

Budapest – Dubai – Bangkok – Budapest

Egy thaiföldi nyaralás mindig jó ötlet, de miért ne kombinálnád egy 2 vagy 3 napos utazással Dubaiba? Repülj Budapestről Bangkokba és tölts el néhány napot Dubaiban. Az akciós naptárban, kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön és a visszaúton automatikusan két napot kapsz Dubaiban.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 185 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár áprilistól decemberig tartalmaz dátumokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.

Dubai és Bangkok egyben

Bécs – Dubai – Bangkok – Bécs

Egy thaiföldi nyaralás mindig jó ötlet, de miért ne kombinálnád 2 vagy 3 napos utazással Dubaiba? Repülj Bécsből Bangkokba és tölts el néhány napot Dubaiban. Az akciós naptárban, kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön és a visszaúton automatikusan két – három napot kapsz Dubaiban.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 187 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár májustól decemberig tartalmaz dátumokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.

Dubai, Bangkok és Hong Kong egyben

Budapest – Dubai – Bangkok – Hong Kong – Dubai – Budapest

Csak azt kell eldöntened, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön, az oda úton 2-3 napot tölthetsz el Dubaiban és a visszaúton 3 napot az egyik legnyüzsgőbb városban, Hong Kongban. Három legyet egy csapásra, szuper multi-city repjegy kényelmesen Budapestről.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 212 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár májustól decemberig tartalmaz dátumokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.

Dubai, Bangkok és Hong Kong egyben bécsi indulással

Bécs – Dubai – Bangkok – Hong Kong – Dubai – Bécs

Csak azt kell eldöntened, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön, az oda úton 2-3 nap Dubaiban és a visszaúton 3 nap az egyik legnyüzsgőbb városban, Hong Kongban. Három legyet egy csapásra, szuper multi-city repjegy kényelmesen Bécsből.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 218 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár májustól decemberig tartalmaz dátumokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.

Dubai, Colombo és Maldív-szigetek egyben

Budapest – Dubai – Colombo – Male – Budapest

Egzotikus repjegy elérhető áron. Repülj Budapestről, tölts el 2 napot Dubaiban, te magad döntöd el milyen hosszú ideig szeretnél maradni Srí Lankán, majd a visszaúton tölts el 5 gyönyörű napot a forró Maldív-szigeteken.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 263 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár májustól decemberig tartalmaz dátumokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.

Dubai, Colombo és Szingapúrban egyben

Budapest – Dubai – Sri Lanka – Szingapúr – Budapest

Budapesti indulás,  2 vagy 3 napos utazás Dubaiban, tetszőleges hosszúságú nyaralás Srí Lankán, a visszaúton három nap a lenyűgöző Szingapúrban. Ennél a repülőjegynél te magad választod ki Srí lankai utad hosszát a visszaútra pedig beállítottunk 3 napos kirándulást Szingapúrban.

Megnézem az időpontokat  ➡️ már 249 900 Ft-tól

Hasznos információk: Naptár májustól decemberig tartalmaz dátumokat. Az ár 1 feladott poggyászt és egy kézipoggyászt tartalmaz.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Kappadókia, léggömbözés török módra https://t.co/ZTxJuVqb8KMennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
Válaszd ki, melyik Kanári-sziget a leginkább neked való! https://t.co/yHtfHCWZ9sMennyi ideje jött ki ez a hír? 23 óra
10 élmény, amit nem hagyhatsz ki Gran Canarián https://t.co/pTHWJgbjFJMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
HO-HO-HOOO! Mikulás napi HAPPY HOUR – wellness hétvégék 5000 forinttal olcsóbban https://t.co/JnfJMzVdOuMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Indonéziában egy év börtön járhat a házasságon kívüli szexért, a szabály a külföldiekre is vonatkozni fog https://t.co/qmIW6YbKOIMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Mallorca télen is csodálatos úti cél. Megmutatjuk, miért! https://t.co/wbP2yjKBdjMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Sharm el Sheikh: 8 programlehetőség, amellyel te is kedvet kapsz hozzá! https://t.co/4Rg2GvCSYOMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
A téli Izland 13 tüneményes ajándéka https://t.co/LaZUsf5hsZMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Abu Dhabi a főszezonban most csak 68 950 Ft-tól https://t.co/mzthoCYThJMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Irány a török Dalaman Pozsonyból most 14 895 Ft-tól! https://t.co/jffiQrO2zSMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top