Connect with us

Király repjegyek

Most ki a SOROS?

Mivel a kampánycsendet eltörölték, így bátran kampányolunk mi is. Minket az alacsony árak képviselnek és programunk lényege az utazni vágyó magyarok akciós ajánlatokkal való segítése.  Kiemeltünk néhány pontot eme programból.

A legtöbb utazási iroda ajánlata külföldi utakkal kezdődik. Nekünk Magyarország az első. Az egyik legkedveltebb hazai úti céllal indítunk, egy remek 4*-os hotellel a nép partján, a Balatonnál. Most te vagy a soros a balatoni nyaralásban.

Wellness hétvége Füreden 23.710 Ft-tól FOGLALD LE ITT

 

Van néhány nagyon olcsó akciós repjegy, amelyek árainak folyamatos változását érdemes lenne megállítani. Állítsuk meg Brüsszelt 10.221 Ft-nál! Budapest Brüsszel retúr repülőjegyet most akár 10.221 Ft-tól is foglalhatsz.

Budapest – Brüsszel – Budapest 10.221 Ft-tól FOGLALD LE ITT

 

A legkedveltebb repülőjegy idén Budapest – London. Hogy honnan tudjuk? Először szavazásra akartuk bocsátani a kérdést, de így elég nehéz lenne korlátozni, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt. Hogyan tegyünk igazságot? A legtöbbet foglalt repülőjegy mellett döntöttünk.

Budapest – London – Budapest 16.370 Ft-tól FOGLALD LE ITT

 

Az utazások közt is vannak kedvencek, akik már alig várják, hogy bekerüljenek hírlevelünkbe. Most mi jövünk! A 3 legkeresettebb Dubai utazásunk. Válaszd ki közülük a jobbikat.

Utazások és repjegyek Dubaiba FOGLALD LE ITT

 

Mit tartogatunk a végére? Egy kis változást most. Egy felvidéki pár nekivágott felfedezni Asztanát, mondván bátraké a jövő. Nézd meg a remek képeket, kisfilmet és olvasd el élményeiket.

 

Tudj meg többet Asztanáról KATT IDE

 

Bár az emberek többsége vonakodik az utazástól karácsony tájt, azok, akik mégis nekivágnának a világnak az ünnepek alatt, most rengeteget spórolhatnak. Akár a japán fegyverkovácsok – a fekete fém mesterei, vagy a kazah juhászok érdekelnek, decemberben ha havazik, ha szél fúj, olcsón utazhatsz.

Utazz akciósan decemberben FOGLALD LE ITT

***Bármilyen hasonlóság az egyes pártok reklámszövegével, képviselők, illetve pártok nevével csupán a véletlen és marketing csapatunk műve.

Most ki a SOROS?
Hogy tetszett?

Facebook hozzászólások

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Advertisement
Advertisement
To Top