Connect with us

Király repjegyek

Qatar Airways: Budapestről Srí Lankára 189 900 Ft-ért

Qatar Airways: Budapestről Srí Lankára 189 900 Ft-ért

Srí Lanka egy kivételes üdülőparadicsom. Annak ellenére, hogy kisebb, mint Írország területe, több éghajlati övezete van. Srí Lankát finom szemcséjű homokos, kókuszpálmás tengerpartok, teaültetvények, buddhista templomok és gyönyörű nemzeti parkok jellemzik, nem csoda, hogy több száz brit gyarmatosnak felkeltette az érdeklődését. Srí Lanka egy rendkívül sokszínű szigetország, a luxusnyaralásokon és minőségi szolgáltatásokon kívül számos élménnyel gazdagítja azt, aki meglátogatja. Srí Lanka a magyarok egyik kedvence lett, és megnéztük, miért. De még előtte a figyelmedbe ajánljuk ezt a repjegyet:

Srí Lanka 189 900 Ft

✔Qatar Airways ✔rövid átszállás ✔sok időpont ✔nagy poggyász

Repjegy 189.900 Ft FOGLALD LE ITT

Éghajlat

“Az eső biztosan nem rontja el a nyaralást, megvan a maga bája.”

Ha Srí Lanka, akkor tengerparti nyaralás. Srí Lankát egész évben trópusi éghajlat jellemzi. A sziget déli része egész évben várja az egzotikus élményre vágyó nyaralókat. Azonban ha Önt a tengerpartok nem érdeklik, bármikor meglátogathatja az ország hegyeit és teaültetvényeit. A monszun májustól szeptemberig tart. A csapadékozás intenzív. Az eső biztosan nem rontja el a nyaralást, megvan a maga bája.

sri-lanka-tea-ultetveny

Strandok

“Ha csak a hullámok végett jött Srí Lankára, induljon el keletre.”

Az utazók szerint a „legcoolabb” strandok délen és nyugaton vannak. Elsősorban gyerekes családok látogatják, de néhány szörfös is kedveli a jó hullámok végett. A turisták ezeket a strandokat „Srí Lankai Riviéraként” emlegetik, mert a part homokja aranybarna, a partokat pedig pálmafák és teaültetvények szegélyezik. A legszebb partok Galle városka mellett találhatók. Ha csak a hullámok végett jött Srí Lankára, induljon el keletre.

sry-lanka-tengerpart

Szállodák

“Nyaralás Srí Lankán egy repülőjegy áráért New Yorkba.”

Srí Lanka a turizmusból él, mégis megtartotta „eleganciáját”, mely megkülönbözteti a többi délkelet-ázsiai nyaralóhelyektől. Talán azért, mert Srí Lankát elsősorban azok választják, akik a strandoláson túl többre vágynak. A szigeten számos szálloda található, a legolcsóbbaktól egészen a legexkluzívabb létesítményekig. A választék széles, az árak barátiak, és ez a legjobb Srí Lankában. Nyaralás Srí Lankán egy New York-i repülőjegy áráért.

luxus-hotel-sri-lanka

Emberek

“Srí Lankán az emberek akkor is mosolyognak, ha semmit sem akarnak eladni.”

Azt beszélik, hogy a szigetország lakosai a legvendégszeretőbbek a világon. Mindenhol mosolygó emberek, és a mosoly őszintének tűnik. Srí Lankán az emberek akkor is mosolyognak, ha semmit sem akarnak eladni, mindenki beszélgetni akar, de ez egyáltalán nem zavaró. Nem úgy, mint a szomszédos Indiában.

sri-lanka-helyi-lakosok

Repjegy 189.900 Ft FOGLALD LE ITT

Hogy tetszett?

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre
Advertisement
Advertisement
To Top