Connect with us

Király repjegyek

Miami csak rád vár – 155 900 Ft-ért!

„Welcome to Miami” – így szól a híres dal refrénje és valljuk be, ki ne szeretne eltölteni pár napot Miami gyönyörű partjain? Mindenki tisztában van azzal, hogy Miami híres a lazulásról, a szuper bulikról és az előbb említett strandokról. De vajon tudtad azt, hogy a ma használt naptejeket egy miamii gyógyszerész találta fel, vagy azt hogy ezt a város egy nő alapította, aki nem más, mint Julia Tuttle. Nem szabad kihagynunk, hogy a világon itt található a legtöbb Art déco épület és azt sem, hogy a város nagyon gazdag a parkokban. Sokak számára hihetetlennek tűnhet, de a városban már havazott, pontosabban 1977. január 20.-án. Ha vágysz egy kis napsütésre és szeretnél igazán kikapcsolódni, akkor számodra ez a mefgelelő hely.

✈️Budapest – ✈️Miami – ✈️Budapest

➡️Nézd meg az időpontokat:

miami-varos-panorama

miami-esti-panorama

Pár érdekességet még készítettünk Floridáról, amely a leghosszabb tengerparttal is rendelkezik. Ráadásul Key Westen a legmelegebb az időjárás, hiszen 25°C az átlaghőmérséklet. Továbbá az Everglades az egyetlen hely a világon ahol, krokodilok és aligátorok is élnek. Nincs más dolgod, mint Irány Miami!!

miami-part

miami-madartavlatbol


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top