Connect with us

Király repjegyek

Egy kis Mexikó? Karantén és teszt nélkül, repjegyek 119 900 Ft-tól

Egy kis Mexikó? Karantén és teszt nélkül, repjegyek 119 900 Ft-tól

Pálmafákkal szegélyezett strandok, hófödte vulkánok, kaktuszokkal teli sivatagok, fűszeres konyha, nyüzsgő városok és Frida művészete. Mexikó a végtelen kaland hazája, ahol a változatosság valóban gyönyörködtet. Az ország június 8-tól újra megnyitotta határait a külföldi turisták előtt. Fedezd fel te is! Karantén és teszt nélkül, repjegyek Mexikóba 119 900 Ft-tól!

Advertisement

Mexikó június 8-tól újra megnyitotta határait a külföldi turisták előtt, az ország turisztikai attrakciói szigorú egészségügyi és biztonsági irányelvek szerint újra megnyithattak a turisták előtt. A legnépszerűbb tengerparti úti célok is újranyitottak. Elérhetővé vált Cancun, Playa Del Carmen, Puerto Vallarta, Los Cabos Tulum, Oaxaca és Mazaltan is. Annak érdekében, hogy partvidék mindenki számára elérhető maradjon, a mexikói kormány súlyos bírságokat szabhat ki azokra a szállodákra, éttermekre, éjszakai klubokra és más tengerparti vállalkozásokra, amelyek megakadályozzák az ország strandjaihoz való nyilvános hozzáférést.

Mexikó karantén és teszt nélkül

Mexikó karantén és teszt nélkül

Mexikó szövetségi szinten a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban nem rendelt el semmilyen utazási korlátozást, de a helyi önkormányzatok által alkalmazott ellenőrző pontok és egyéb korlátozások élnek. A látogatók jelenleg karanténkötelezettség és teszt nélkül is felkereshetik az országot, az utasoknak azonban érvényes utazási biztosítással kell rendelkezniük, amely fedezi a koronavírus költségeit.

Pro tipp: Használd a SPOROLJ kódot a repjegy vásárlása során és 3000 Ft értékű kedvezményt adunk. A kedvezményt a Fizetési mód lépésben tudod érvényesíteni, a jobb felső sarokban találod a Kupon felhasználása opciót. Kisokost erről itt találsz.

Mexikó repjegyek. Mexikó karantén és teszt nélkül

Mit csináljunk Mexikóban?

Mexikó hatalmas és csodálatos. Felületes megismeréséhez is minimum két hétre van szükség. De a hófehér homokos strandok, a türkizkék tengervíz, a világhíres maja romvárosok, az izgalmas mexikói mentalitás, a mozgalmas, ritmusos életképek, az ínycsiklandozó ételek, na és persze az erős italok mindenkit elcsábítanak és lefoglalnak.

Cancún a turisták által nagyon kedvelt város, melyhez gyönyörű szigetek és finom homok borította partok tartoznak első pillantásra egy metropolisz, nagy városközponttal és szállodaövezettel. Érdemes azonban bebarangolnunk a környéket. Délebbre a szálloda övezettől például remek történelmi múzeumokat találhatunk, ahol csodás gyűjtemény rejlik a maja művészetből és a régebbi kultúrákból.

Mexikó akciós repjegyek. Mexikó karantén és teszt nélkül

A búvárokat és a kalandorokat a világ egyik legnagyobb korallzátonya, a Mezoamerikai Barrier Reef System, vagy más néven Mesoamerican Reef áttetsző vizei és koralltömbjei ejtik majd ámulatba. A zátonyrendszer különféle védett területeket és parkokat foglal magában, köztük a belizei korallzátonyt, az Arrecifes de Cozumel Nemzeti Parkot, a Hol Chan tengeri rezervátumot, a Sian Ka’an bioszféra rezervátumot és a Cayos Cochinos tengeri parkot.

Mexikó karantén és teszt nélkül

A maja romvárosok szinte az egész Yucatán-félszigetet átszelik. Chichén Itza a legismertebb maja város, Cancún üdülőhelyétől mindössze 200 kilométerre nyugatra található. Éles kettősség jellemzi. Egyrészt a festői rengetegben megbújó város a letűnt maja civilizáció dicsőségét hirdeti, másrészt kevés ennél vérfagyasztóbb hely létezik a világon. Az építészeti mesterremekek egykor különösen kegyetlen emberáldozatok színhelyei voltak. A romvárosához majd 600 épület és templomegyüttes tartozott. Manapság a romok egy részét még mindig a dzsungel rejti, helyreállításuk jelenleg is tart.

romváros legimpozánsabb épülete kétségtelenül a spanyol hódítók által “El Castillo” (a kastély) néven emlegetett főpiramis. Kukulkán, a tollas kígyóisten tiszteletére emelt piramis az eddig legszebben restaurált maja építmény


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top