Connect with us

Hírek

A mentőkutyák Törökországból a Turkish Airlines repülőgépének utasterében utaztak haza

A mentőkutyák Törökországból a Turkish Airlines repülőgépének utasterében utaztak haza

A februárban Szíriát és Törökországot sújtó tragikus földrengés után a világ minden tájáról érkező mentők és tűzoltók csapatai mellett, speciálisan kiképzett kutyák is segítettek a keresésben. A négylábúkat a Turkish Airlines légitársasággal ingyen szállították haza, néhányan közülük business osztályon utazott.

Számos országból érkeztek kutyák Törökországba, többek között Csehországból, Németországból, Lengyelországból, Svájcból, az USA-ból, Nagy-Britanniából, Líbiából és Görögországból. A Turkish Airlines elárulta, hogy speciális járatokon ingyenesen szállította haza a kutyákat és vezetőiket.

Fotó forrása a cikkben: Turkish Airlines

A fuvarozó nem akarta, hogy a kutyák a pusztító földrengések áldozatait kereső kemény munkájuk után a raktérben utazzanak, ezért az utaskabinban repültek haza – írja az Insider.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top