Connect with us

Király repjegyek

Irány a bájos Marseille most csak 16 450 Ft-tól

Irány a bájos Marseille most csak 16 450 Ft-tól

Marseille Európa déli kapuja és egyben Franciaország egyik legnagyobb kikötővárosa. A város sokszínű program lehetőségeket kínál, ezért kedvelt úti céllá vált nem csak a vitorlázók köreiben. Homokos tengerpartja, gazdag gasztronómiai felhozatala és történelmi helyszínei kellemes kikapcsolódást biztosítanak a látogatóknak. Fedezd fel Marseille bájos hangulatát most budapesti indulással!

Marseille Budapestről: 16 450 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 25 -29

Budapest Közv. járat Marseille Közv. járat Budapest
16.450 Ft-tól Foglalj

Marseille-t gyakran elkerülik a turisták, mivel közel van Nizzához, Cánnhoz vagy Saint Tropézhez, pedig nagyon sokszínű város. A város európai és mediterrán világok ötvözete, ennek köszönhetően gazdag gasztronómiai kultúrával rendelkezik. Ha mégis helyi különlegességre fened a fogad, akkor ne hagyd ki a mennyei bouillabaisse halászlét.

Ha kellemes sziesztázós helyen szeretnél pihenni, akkor számodra a Borély park és kastély lesz a nyerő. Szökőkutak és csodás növényzetek felüdítő érzést biztosítanak.

A francia kikötőváros számos modern és történelmi múzeum otthona. Ha a művészet szerelmese vagy, akkor látogass el a Musée d’Histoire de Marseille-be, vagy a Musée des Civilisations de l’Europe et de la Méditerranée. 

Marseille további látnivalói

Gazdag történelmi kikötőváros tömérdek izgalmas és csodálatos helyszínnel büszkélkedhet, amit kétségtelenül érdemes lencsevégre kapnod.

  • Bazilika Notre-Dame-de-la-Garde
  • Calanque öböl, és a Frioul szigetcsoport
  • Marseille-i piacok
  • Vieux-Port régi kikötő
  • Stade-vélodrome stadion
Kattintson a megjegyzésre
To Top