Connect with us

Király repjegyek

LAST CALL! MALLORCA Debrecenből 25 200 Ft-tól (vasárnapi indulás)

LAST CALL! MALLORCA Debrecenből 25 200 Ft-tól (vasárnapi indulás)

Sokszor gondolkodtál azon, milyen lenne, ha csak úgy összepakolnál és elutaznál? Ha szíved vágya egy gyors kirándulás, fölösleges tervezgetés nélkül, akkor megtaláltuk a tökéletes repjegyet! Mallorca Debrecenből 25 200 Ft-ért. Foglalj most azonnal és a vasárnapi ebéd helyett élvezd a hullámzó tengert és a friss paellát!

Advertisement

MALLORCA 25 200 Ft-ért

Időpontok: június 9-16

Repjegy    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top