Connect with us

Király repjegyek

Az idei nyár bestsellerje: Mallorca Bécsből 9 780 Ft-ért

Az idei év legnagyobb BOOM-ja kétségkívül Mallorca! A Baleár-szigetek királynője évek óta vonzza a turistákat, de azok, akik idén látogattak el a szigetre, kimondottan olcsón, pár ezer forintért szerezhették be jegyeiket. És az olcsó repjegyeknek még korán sincs vége. Ha te is szívesen bebizonyosodnál arról, hogy Mallorca valóban olyan csodás, mint a képeken, akkor foglald le repjegyed októberi időpontra. Kevesebb turista, kellemes időjárás és spanyol hangulat!

Mallorca Bécsből ????9 780 Ft-ért????

???? Példa dátum: október 10 -16

Bécs – Mallorca – Bécs 9.790 Ft-tól FOGLALD LE ITT

Mallorca Bécsből


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top