Connect with us

Király repjegyek

Málaga retúr repjegy most akár 28 120 Ft-tól! (Bécsből)

Málaga retúr repjegy most akár 28 120 Ft-tól! (Bécsből)

Málaga Costa del Sol fővárosa, de mostanság inkább az „új Barcelonának” nevezik, kulturális sokszínűsége miatt, Dél-Spanyolország leginkább kozmopilta városának számít. Málaga tökéletes választás egy révid kiruccanásra, megannyi történelmi műemlék, változatos múzeumok és számos szabadidős tevékenységet kínál minden ízlésnek megfelelve. Málaga történelmi központját leginkább sétálva ajánljuk bejárni, időről időre viszont tarts egy rövid megállót és kóstolj bele a spanyol konyha ínyencségeibe! Most pedig hoztunk egy szuper repjegyet bécsi indulással, amit 28 120 Ft-tól tudsz lefoglalni.

Akciós repjegy Málagába:

Honnan? Bécsből

Kivel? Wizz Air

Mikor? márciusban

Példa dátum: március 27 – 29 (Bécsből Málaga)

Kedvezmény: Olvasóinkat rendszeresen ajándékozzuk meg speciális akciókkal, árengedményekkel és titkos ajánlatokkal. Használd fel most 3000 Ft-os kedvezmény kódunkat (a foglalás fizetés lépésében másold be a SPOROLJ kedvezménykódot) csak a Repjegykirály alkalmazásban.

Gibralfaro kastély és La Alcazaba

A kastély eredete a föníciaiakhoz vezethető vissza, akik a belsejében egy világítótornyot építettek fel, innen kapta a kastély a nevét (faro magyar megfelelője a világítótorony). A La Alcazaba-val együtt egy erődített helyet képez, mind a kettő a domb mentén húzódik. A Gibralfaro kastély tetejétől kiváló panorámás kilátást kapunk az egész városra, így szinte madártávlatból csodálhatod meg Málagát. A La Alcazaba egy erőd ami még az arab időszakban épült, pontosabban a tizenegyedik században. Katonai szempontból ez az egyik legfontosabb iszlám építkezés Spanyolországban. Hasonlóan Gibralfaro-hoz, innen is parádés a kilátás 😉

Atarazanas piac

Eredetileg ez a Nasrid-kori épület egy haditengerészeti műhely volt. Itt építették és javították a hajókat, innen kapta a mostani piac a nevét. Ebből az időszakból már csak egy márvány ajtó maradt meg.

Muelle Uno

A Földközi-tenger egyik legfontosabb kikötőjévé vált az utasok és a kereskedelem forgalmának nagysága miatt a Muelle Uno az egyik legfontosabb látnivaló a városban. Mi is ajánljuk mind a 10 ujjunkkal.

Calle Larios

A Calle Lariost leginkább az Ötödik sugárúthoz hasonlítanám, itt találod a legdrágább butikokat egész Spanyolországban. Calle Larios avagy Calle Marqués de Larios- ezen az utcán tartják a város fő ünnepei, például a Húsvétot, a Karnevált, a Malaga Filmfesztivált és a Feria de Agostot is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top