Connect with us

Király repjegyek

Májusi LOT akció! New York és Chicago 139.900 Ft

Májusi LOT akció! New York és Chicago 139.900 Ft

A LOT közvetlen járatai a tengerentúlra szinte az első perctől fogva az utasok kedvenceivé váltak. Nem csoda, hisz akcióik keretein belül fantasztikus áron foglalhatsz Budapestről New Yorkba és Chicagóba. Most sincs ez másképp, New Yorkba és Chicagóba 139 900 Ft-ért, időpontokat 2019 májusára és őszére találsz. Ezek a repjegyek a meghirdetett áron csak hétfő éjfélig foglalhatók!

Advertisement

Akciós LOT repjegyek

NEW YORK és CHICAGO 139 900 Ft

✅május ✅szeptember ✅október ✅november

Repjegyek 139.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Közvetlen járat – mindenféle hercehurca nélkül a reptéren

Ez talán az egyik legnagyobb pozitívum. Bár az átszállásos járatoknál kedvezőbb áron foglalhatunk, viszont benne van a pakliban, hogy egy esetleges járat késés miatt lekéssük a csatlakozó járatunkat. Ami valljuk be, nem kellemes és az ezt követő intézkedés, sorban állás esetleges kártérítés sem. A LOT Dreamliner-ei hétfőn és csütörtökön repülnek New Yorkba és kedd, szombaton Chicagóba. A gépek 11 óra után indulnak és koradélután érkeznek meg az USA-ba. A visszaúton délután szállnak fel az utasok és reggel érkeznek meg.

Korszerű Boeing 787 Dreamlinerek repülik a távot

A férőhelyek száma 252, ebből 18 business class, 21 prémium turista és 213 turista. A Dreamliner a vasmadarak egyik legszebbje, a fedélzet letisztult, kényelmes utazást biztosítva az utasok számára. A repülőgép ablakai központilag sötétíthetőek, a fedélzeti személyzet egy gombnyomással tudja világosítani vagy ellenkezőleg, besötétíteni az ablakokat. A Dreamliner 787-in jobban tudnak aludni az utasok, mivel alacsonyabb nyomásnak van kitéve a gép, ami kevesebb fejfájással jár. A rengeteg technikai újítás mellett, a Dreamliner gyönyörű is. Mindenkinek eláll a lélegzete, amikor megpillantja ezt a hatalmas repülőgépet.

Saját business-váró

A businessen utazóknak is van egy jó hírünk. A lengyel légitársaság nyáron avatja fel exkluzív váróját a pesti reptéren, így kényelmesen, gyönyörű környezetben várakozhatnak.

Szórakoztató rendszer turistán is

Bár közvetlen járat, mégis majdnem 11 órát töltünk a felhők felett. A LOT szórakoztató rendszerében nem hiányoznak a legújabb kasszasikerek és zenék minden stílusnak megfelelően. Sőt, a jövőben az (IFE), a lengyel légitársaság szórakoztató rendszere magyar nyelven is elérhető lesz.

Nem ropi, rendes ételek

Nem is tudom miért, de felszállás után mindenki az ételeket várja a leginkább. A LOT-nál ezzel sincs semmi gond, finom ételeket szolgálnak fel. Sőt, ha megkívánnád a Premium Economy menüjét 12 órával a felszállás előtt, 7.500 Ft-ért megvásárolhatod a My Premium Menu-t. Garantáltan úgy fogod magad érezni, mintha étteremben ennél – előételek, friss saláták, sajtok és finom meleg ételek, valamint gyümölcssaláták és csokis desszert sem hiányoznak.

Üdvözöljük a fedélzeten

A LOT többször is kijelentette, hogy azt szeretné, hogy a magyar utasok a sajátjukként tekintsenek a légitársaságra. Ezt azzal is bizonyítják, hogy már 60 magyarul beszélő légiutas-kísérőt képeztek ki, valamint folyamatosan zajlik a további stewardessek képesítése.

8 kg kézipoggyász és 23 kg feladott poggyász

Akik gyakran követik az USA-ba szóló akciós repjegyeket, biztos ráakadtak már olyanokra, amelyek nem tartalmazták a poggyászt, na a LOT-nál ezzel nem lesz gond és valljuk be a téli kiárusításoknak New Yorkban nem sokan tudnak ellenállni, ezért kell a férőhely a bőröndben.

Napi 800 utas utazik Pestről New Yorkba

A statisztikák szerint majdnem 1000 utas repül naponta Pest New York útvonalon, úgyhogy ha valami nagyon kellett a magyar utasoknak, akkor az a közvetlen járat volt. Sőt, a környező országokból, mint Szlovákia, Ausztria is nagy az érdeklődés.

NEW YORK és CHICAGO 139 900 Ft

✅május ✅szeptember ✅október ✅november

Repjegyek 139.900 Ft    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
3 hozzászólás
To Top