Connect with us

Király repjegyek

Fiesta, flamenco és paella – Madrid, én így imádlak!

Madrid nyüzsgő, energikus, tele van élettel ..

Egyszerre mozgalmas, mégis nyugodt, vibráló hely és a belváros is könnyen bejárható, akár gyalog is. A Puerta del Sol és a Gran Via sugárút a Plaza de España, Malasaña, Chueca és a Real Madrid stadion, és ez nem minden. Ez a Madrileño hozzáállás – a társasági lelkesedés, a helyiek az utcákon sétálva és vidáman élveznek ki minden nem munkával töltött percet. Madrid Spanyolország fővárosa, üzleti és nemzetközi központja is. Legyenek azok a művészeti múzeumok, vásárlás, ízletes tapasz vagy a madridi éjszakai élet, egy rövid ideig a spanyol város részévé válsz te is.

Budapest – Madrid – Budapest már 23 620 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

Példa dátum: május 17-21, május 17-24, május 25-30, június 8-11

Centrum Madridu

Madrid és a művészet

Ami a művészetet illeti csak az a probléma, hogy nehéz kiválasztani, mit is nézzünk meg. A fantasztikus állandó kiállítás mellett a Prado Múzeumban, a Reina Sofia Múzeum és a Thyssen Bornemisza, több tucat más múzeumokból választhatsz, kulturális központok, galériák, színházak, mozik, zenei rendezvények, flamenco fellépések és fesztiválok várják a turistákat.

madrid-zeneszek

madrid-esernyok

Ezt nevezzük éjszakai életnek

Ami az éjszakai életet illeti, ez az egyik dolog, ami sokkolóan hat azokra, akik először járnak Madridban. Az éjszakai menetrend egy kicsit eltolódik, főleg a spanyol fővárosban. Vacsorázni este tíz körül járnak és az éjszakai életbe akkor vetik be magukat, amikor már a legtöbb európai város bárjai becsukja kapuit.

madrid-2-min

madridi-utca

Kiindulási pont egy spanyol körúthoz

Madrid talán a legjobban elhelyezkedő város Spanyolországban. Minden más városba, falucskába egyszerűen eljuthatsz Madridból. Ez a kiindulási pont az összes spanyol autópályára. Továbbá, vasúti közlekedés mellet is dönthetünk, többek között nagy sebességű vonatok (AVE, spanyol). Sőt, Madridban van a világ egyik legnagyobb repülőtere – a Barajas – sok légitársaság kínál járatokat több száz úti célba.

madrid1-min

 

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top