Connect with us

Király repjegyek

Fedezd fel Madrid szépségeit most 13 860 Ft-tól

Fedezd fel Madrid szépségeit most 13 860 Ft-tól

Madridi kiruccanás? Csodás ötlet! A legélhetőbb spanyol város egész évben meseszép. Madridban garantáltan nem fogsz unatkozni, hiszen kimeríthetetlen látnivalóival és szórakozási lehetőségeivel mindenkit levesz a lábáról. Lüktető spanyol érzés, illatok és csodás épületek. Itt minden adott egy fantasztikus kikapcsolódáshoz.

Advertisement

Madrid Bécsből most 13 860 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 19 – 24

Madrid Közv. járat Bécs Közv. járat
Madrid
13.860 Ft-tól Foglalj

Madridban káprázatos múzeumok, elképesztő spanyol épületek, feledhetetlen séták, na és persze fantasztikus éttermek sora vár rád. A fővárosban több ingyenes városnéző túrára van lehetőség. Amennyiben egyedül szeretnéd felfedezni a fővárost, és csak pár napod van rá, akkor a következő helyeket nem szabad kihagyni a listáról:

Palacio Real: A csodálatos királyi palota. Egykor a spanyol király lakhelye volt, manapság a hivatalos rendezvényekre, bálokra és fogadásokra használják az impozáns épületet.

Retiro park: Egy igazán festői park a belvárosban. Ha szeretnél elbújni a város zajától, akkor csodáld meg a park szépséges növényzetét és tavát. A parkot még egy kristálypalota is díszíti.

Gran Vía: A Madridi sugárút. Elkerülhetetlen, hogy ellátogass Madrid legkedveltebb szórakoztató helyszínére. Gran Vía a város legfontosabb bevásárló területe, éttermek, bárok és szórakozó helyek központi helyszíne. 

Kattintson a megjegyzésre
To Top