Connect with us

Hírek

Lufthansa: digitálisan is rögzíthetik negatív teszteredményüket az utasok

Lufthansa: digitálisan is rögzíthetik negatív teszteredményüket az utasok

Digitálisan is rögzíthetik negatív teszteredményüket a Lufthansa légitársaság utasai. A szolgáltatás lényegesen meggyorsítja majd a check-int és a beszállást, az utasok számára pedig biztonságosabb repülést tesz lehetővé.

A Lufthansa néhány járatának utasai február 26-tól lehetőséget kapnak arra, hogy az utazás megkezdése előtt 72 órával digitálisan rögzítsék negatív teszteredményük igazolását, valamint a Németországba történő beutazáshoz kötelező beutazási bejelentés visszaigazolását a légitársaság rendszerében.

Az utasok a repülés előtt kapnak egy értesítést a Lufthansától, ebben találnak majd egy linket, amelyre kattintva bejátszhatják az adataikat és az igazolásokat a légitársaság rendszerébe. A dokumentumokat a Lufthansa ezután leellenőrzi, majd e-mailt küld arról, hogy azok rendben vannak-e, illetve megfelel-e az igazolás a mindenkori beutazási előírásoknak. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az utasoknak az eredeti igazolásokat ettől függetlenül magával kell vinnie az útra.

Lufthansa

A szolgáltatást első körben a Frankfurtból Isztambulba, valamint a Newarkból Frankfurtba és Münchenbe tartók vehetik igénybe. Március folyamán a Newark-Zürich járatra jegyet váltó SWISS-utasok számára is megnyílik a lehetőség. A szolgáltatás a légitársaság szerint, lényegesen meggyorsítja majd a check-int, az utasok számára pedig biztonságosabb repülést tesz lehetővé.

Kedvezményes Lufthansa repjegyek


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top