Connect with us

Király repjegyek

Akciós LOT repjegyek Európába, Ázsiába és Amerikába!

Akciós LOT repjegyek Európába, Ázsiába és Amerikába!

Nézd csak! Akciós repjegyek a LOT légitársaságtól, a listánkról nem hiányzik Európa, Amerika és Ázsia sem. Sőt a közvetlen járatokról sem feledkeztünk meg, New York, Chicago és Szöul is megtalálható a cikkben. És ha ez nem lenne elég, akkor a LOT legújabb európai úti céljait és elhoztuk neked. Kattints, foglalj most szuper áron.

Advertisement

Repjegyek Amerikába 129 900 Ft-tól

✈New York ✈Chicago ✈Los Angeles ✈Toronto ✈Miami

Budapest 1 átszállás 5 úti cél 1 átszállás Budapest
129.900 Ft-tól Foglalj

Repjegyek Ázsiába 122 900 Ft-tól

✈Szöul ✈Delhi ✈Peking ✈Tokió ✈Szingapúr ✈Srí Lanka

Budapest 1 átszállás 6 úti cél 1 átszállás Budapest
122.900 Ft-tól Foglalj

Repjegyek Európába 32 900 Ft-tól

✈Varsó ✈Krakkó ✈Stuttgart ✈London ✈Brüsszel ✈Gdansk ✈Szófia ✈Prága ✈Bukarest

Budapest közvetlen járatok 9 úti cél közvetlen járatok Budapest
32.900 Ft-tól Foglalj

Milyen a LOT turista osztálya?

Üdv a fedélzeten

A Dreamliner a vasmadarak egyik legszebbje, a fedélzet a LOT színeiben pompázik, mondanom sem kell, hogy tágas, letisztult, kényelmes székekkel ellátva. A férőhelyek száma 252, ebből 18 business class, 21 prémium turista és 213 turista.

Kényelem az első helyen

repülőgép ablakai központilag sötétíthetőek, a légiutas-kísérők egy gombnyomással tudják világosítani vagy ellenkezőleg, besötétíteni az ablakokat. Nem utolsósorban ez megkönnyíti az időzóna átállást is. A Dreamliner 787-en jobban megy az alvás is, a fedélzeti nyomás alacsonyabb, mint más gépeken, ami kevesebb fejfájással, hányingerrel és szédüléssel jár.

Szórakoztató rendszer turistán is

Bár közvetlen járat, mégis majdnem 10 órát töltünk a felhők felett. A LOT szórakoztató rendszeréből nem hiányoznak a legújabb kasszasikerek és zenék mindenki stílusának megfelelően. Sőt, a jövőben az (IFE), a lengyel légitársaság szórakoztató rendszere magyar nyelven is elérhető lesz.

Jókat enni-inni a fedélzeten is

Nem is tudom miért, de felszállás után mindenki az ételeket várja a leginkább. A LOT-nál ezzel sincs semmi gond, finom ételeket szolgálnak fel, pontosabban turistán kétszer, az első menü a felszállás után a második leszállás előtt érkezik. Ha megkívánnád a Premium Economy menüjét 12 órával a felszállás előtt, 7.500 Ft-ért megvásárolhatod a My Premium Menu-t. Garantáltan úgy fogod magad érezni, mintha étteremben ennél – előételek, friss saláták, sajtok és finom meleg ételek, valamint gyümölcssaláták és a csokis desszert sem hiányoznak.

Minden repjegyhez nagy poggyász

A turistán utazók 8 kg-os kézit és 23 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal. De nem árt észben tartani, hogy otthonról üres bőrönddel indulj, mert New York egy bevásárlós nap nélkül nem az igazi.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top