Connect with us

Király repjegyek

LEVEL egyet fizet, kettőt kap akció (csak ma)

LEVEL egyet fizet, kettőt kap akció (csak ma)

A LEVEL légitársaság legutóbbi 1 centes repjegy akciója után itt a következő szuper ajánlata. Ma, február 14-én a VUELING oldalán 2 repjegy foglalásánál csak az egyikért kell fizetned.

Advertisement

Az akció csak az akcióban résztvevő 32 járatra érvényes, csak ma létrehozott foglalásokra és csak akkor, ha a foglaláskor használod a LEVELLOVE kódot. Február 14 és június 20 közötti időszakra foglalhatsz, április 12. – 28. és május 29. – június 11. közti időszak kivételével. Az akciós kódot csak EZEN AZ OLDALON tudod felhasználni: KATT IDE


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top