Connect with us

Király repjegyek

LEVEL egyet fizet, kettőt kap akció (csak ma)

LEVEL egyet fizet, kettőt kap akció (csak ma)

A LEVEL légitársaság legutóbbi 1 centes repjegy akciója után itt a következő szuper ajánlata. Ma, február 14-én a VUELING oldalán 2 repjegy foglalásánál csak az egyikért kell fizetned.

Advertisement

Az akció csak az akcióban résztvevő 32 járatra érvényes, csak ma létrehozott foglalásokra és csak akkor, ha a foglaláskor használod a LEVELLOVE kódot. Február 14 és június 20 közötti időszakra foglalhatsz, április 12. – 28. és május 29. – június 11. közti időszak kivételével. Az akciós kódot csak EZEN AZ OLDALON tudod felhasználni: KATT IDE


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre
To Top