Connect with us

Király repjegyek

Lélegzetelállító Mykonos csupán 25 820 Ft-tól

Lélegzetelállító Mykonos csupán 25 820 Ft-tól

Te is imádod a fehér homokos tengerpartokat, kristálytiszta tengert és szívesen megcsodálnád a fehérre meszelt romantikus görög épületeket? Akkor feltétlenül nyaralj idén Mykonos csodaszép szigetén ahol megismerkedhetsz a helyi mítoszokkal és legendákkal is. Mykonos szigetén pezseg az élet, de ha egy kis nyugalomra vágysz azt is meglelheted ezen a szépséges napsütéses helyen. Vágj bele a kalandba és szerezz újabb csodálatos élményeket! Repülj elérhető áron Bécsből és csodáld meg Mykonos káprázatos látnivalóit.

Bécsből Mykonosra 25 820 Ft-tól

Példa dátum: július 24-31

Bécs Közvetlen járat Mykonos Közvetlen járat Bécs
25 820 Ft-tól Foglalj

Mykonos szigetét főként az éjszakai lüktető élete miatt keresik a legtöbben. A sziget egy igazi paradicsom a bulizós hangulata miatt, de számos sportolási lehetőséget is nyújt, mint például a szörfözés az Égei tenger hullámain. Ha csak strandolásra vágysz, akkor is van miből válogatni, mivel a sziget számos csodálatos strandolási lehetőségeket kínál a nyaralóknak, mint példaul a Super Paradise tengerpart, vagy a Panormos, de érdemes ellátogatni a sziget leghosszabb strandjára az Elia-ra is.

Csodált meg a szélmalmok és a görök mítoszok szigetét elérhető és kedvezményes áron, és foglald le az idei feledhetetlen nyaralásodat mihamarabb!

Kattintson a megjegyzésre
To Top