Connect with us

Hírek

Ez a világ legrosszabb Airbnb-je, és mégis hatalmas siker

Ez a világ legrosszabb Airbnb-je, és mégis hatalmas siker

Vicces barátok egy csoportja kitalálta, hogy megcsinálják a világ legrosszabb Airbnb szálláshelyét. Úgy alakult, hogy mégis sikeres vállalkozásba fogtak.

Advertisement

Az internet jószerével mindent megváltoztatott a filmnézési szokásoktól kezdve a távmunkán át az ismerősökkel történő kapcsolattartásig. Miért éppen az utazásaink megszervezése lenne kivétel? A mai utazók számára rengeteg szálláslehetőség kínálkozik, az ötcsillagos luxusszállodáktól át az autós kempingekig. Az Airbnb pedig ennek az újfajta világnak az egyik legfontosabb szereplőjévé vált, mindent kínál a mókás és egyedi megjelenéstől a pazar és stílusos szálláshelyig.

Ezt mintegy szem előtt tartva az Egyesült Királyságban egy baráti társaság úgy döntött, hogy matracot helyeznek egy mezőre, hogy így létrehozzák a világ „legrosszabb Airbnb-t”. Adatlapjuk feltöltése után azonban igencsak megdöbbentek, amikor alig egy nap alatt több mint tíz foglalási kérelem érkezett.

legrosszabb airbnb

A szállás két megálmodója Rhys Simmons és Jamie Kamaz minden szükséges dolgot beszerzet a tréfához: matracot, lepedőt és párnát vásároltak. Majd azokat elredezvén egy mező közepén feltöltötték az Airbnb-re.

„Egész évben elég sokat utaztunk, és több száz különböző Airbnb-ben szálltunk meg, és őszintén úgy gondoltuk, hogy nulla költségvetéssel is jobb munkát tudnánk végezni. Tehát az internetet kutattunk inspirációért, és imádtuk a Null Stern szálloda vizuális esztétikáját, így erre a kinézetre törekedtünk”– nyilatkozta Jamie Kamaz a Lonely Planet-nek.

Azt ugyan nem tudjuk, hogy a kitűnő esztétikai elgondolás, vagy sokkal inkább a humor vezérelte azokat az embereket, akik szállást foglaltak náluk, de a páros sikert aratott. A két srác egyébként egy videót is készített az előkészületekről, amelyet csatornájukon most meg is tekinthetsz.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top