Connect with us

Király repjegyek

A legjobb repjegyek az USA-ba!

Kit ne vonzana a nagy amerikai álom, bár még mindig akadnak olyanok, akik nagyon Amerika ellenesek, mégis érdemes elutazni egy rövid időre az USA-ba, hisz annyi szép helyet csodálhatunk meg. Mi pedig összegyűjtöttük a legjobb repjegyeket Amerika különböző városaiba, hogy ne maradj le semmiről, egy kis rövid ízelítővel is szolgálunk, hogy te is megtudd melyik városban mit érdemes megnézni! Tarts velünk és tudj meg többet!

Budapest – New York – Budapest 126.900 Ft-tól

➡️Időpontok december – szeptember ITT

Arról, hogy mi érdemes megnézni írtunk 2 külön cikket, amiket ITT találsz!

new-yyork-esti-panorama

Bécs – Miami – Bécs 139.900 Ft-tól

➡️Időpontok január – február ITT

Ha azt gondoltad, hogy Miamiban csak a parton lehet henyélni, koktéllal a kezünkben, akkor nagyon tévedsz. Ez a város mindenkit magával ragad, mivel nagyon egyéni és változatos. De mégis mit érdemes itt megnézni? South Beach kihagyhatatlan, telis-tele turistákkal. Majd menj északra az Ocean Drive-ra, ahol nem egy igazi sztárral találkozhatsz, emellett, remek kávézók, csilli-villi butikok, bárok és hajnalig nyitva tartó klubok. Látogasd meg az Art Deco kerületet, ahol több mint 800 épületet csodálhatsz meg, amelyek a 1920 és ´40-es évek között épültek. Ahogy a fentieknél említettük, Miami nagyon változatos, így lehetőséged van megtapasztalni Kubát Little Havannában. Mediterrán stílusú házak hintaszékkel a tornácon, dohány illatok, szivar üzletek, a Máximo Gómez Park – ismertebb nevén Domino Park – és a latin zene zümmögése a lemezboltokban – ezek mind hozzájárulnak a környék igazi kubai hangulatához.

miami-panorama-kilatas

Budapest – Washington – Budapest 145.900 Ft-tól

➡️Időpontok január – július ITT

Túl a hagyományos DC látnivalókon – a Smithsonian Museums, az US Capitol, és más műemlékek –  a városban egyaránt él a remek konyha, a művészetek és az éjszakai élet. Reggel bejárhatod a különböző termelői piacokat és a kortárs kiállításokat, majd délután vedd az irányt a Lincoln Memorial és a Washington emlékmű felé, ahol elcsíphetsz egy előadást a John F. Kennedy Center for Performing Arts előtt. Ha azt tervezed, hogy március végén vagy április elején szeretnél ide ellátogatni, akkor ki ne hagyd a Tidal Basin-t, ahol több ezer rózsaszín cseresznye virág virágzásában lehet részed, nem is beszélve a kiváló körülményekről, hogy felfedezzük a város látnivalóit és múzeumait.

washington-panorama

Budapest – Boston – Budapest 145.900 Ft-tól

➡️Időpontok január – július ITT

Van néhány dolog amiről ne feledkezz meg, ha bostoni utadat tervezed. Először is, ne menj februárban. Ez nyilvánvalónak tűnhet, de érdemes megismételni, nem csak azért, mert a tél valóban nyomorúságos, hanem azért, mert a többi évszakban olyan mérhetetlenül élvezetes. Tavasszal és ősszel dicsőségesen zöldellő a város és a nyár szellős és mérsékelt. Ha már itt járunk, nézzük meg a város legszebb épületét az az a kapitóluimot. A híres bostoni China Town-t a Downtown Crossing negyedében fedezhetjük fel. A Skywalk Observatoryból madártávlatból is megcsodálhatjuk a sokak által „Amerika sétáló városának” is nevezett Bostont!

boston-panorama

Budapest – Chicago – Budapest 145.900 Ft-tól

➡️Időpontok január – július ITT

Chicago semmiképp nem maradhatott ki listánkból, rengeteg ikonikus látnivaló, érdekes múzeum és kihagyhatatlan helyet találhatunk itt. Ilyen például a Millenium Park – 24,5 hektáron terül el, a Frank Gehry Pritzker Pavilion és szerpentin híd, Anish Kapoor szobrász 110 tonnás Cloud Gate-je (más néven „The Bean”), és Jaume Plensa Crown szökőkútja. Az Art Institute of Chicago –  több mint 300.000 műalkotás és emléktárgy büszke tulajdonosa szinte az egész világról, az ókortól egészen napjainkig. De ne hagyjuk ki a Navy Pier-t, a Field Museum-ot és a 360 Chicagót.

chicago-panorama


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top