Connect with us

Király repjegyek

Kuala Lumpur íze java! Plusz egy szuper repjegy!

Kuala Lumpur íze java! Plusz egy szuper repjegy!

Malajzia fővárosa, Kuala Lumpur egy változatos terület, amely magába foglalja a tamil, kínai, maláj és őslakosokat. A legnépesebb város az országban, amely mintegy 200 négyzetkilométeren terül el. Nemsokára  egyesül a szomszédos külvárossal, így jön létre egy új csomópont a kereskedelem számára is. A turizmus Kuala Lumpur fontos része, különféle látnivalókat kínál, amelyek közül az idelátogatók választhatnak, kezdve a hagyományos, de a modernebb ízlésű turistáknak is van itt mit csinálni. Templomok és mecsetek, amelyek tükrözik a sokszínűséget, látványos futurisztikus tornyok és felhőkarcolók, helyi piacok és utcai élelmiszerek, szinte akármit, amit el lehet képzelni, itt megtalálsz. Ha a te figyelmed is felhívta ez a nem mindennapi metropolisz, akkor most ne habozz hisz szuper áron repülhetsz Kuala Lumpurba az Emirates légitársasággal!

Kuala Lumpur 163 900 Ft

✔Emirates ✔1 átszállás ✔rengeteg időpont ✔15 kg poggyász

Repjegy FOGLALD LE ITT

Mégis mit lehet itt csinálni?

Az egyik legismertebb nevezetesség a világon, a Petronas tornyok vagy a Petronas ikertornyok, figyelembe véve a tényt, kettő van belőlük, ezek a legmagasabb ikertornyok a világon.

kuala-lumpur-panorama

Vallás?

Azok akik szeretnék megismerni a különböző kultúrákat, ideális lehet meglátogatni a Sri Mahamariamman templomot. Ez a legrégebbi hindu templom a városban, amely a 19. században épült.

hindu-templom-kuala

A Thean Hou templom ikonikus jeképe a városnak és azonnal felismerhető. A templom belsejét konfuciánus, tao és buddhista dekoratív darabok díszitik.

templom-kuala-lumpur

Helyi ételek?

Nasi Kandar, jelentése “kevert rizs”, az egyik alapköve a malajziai konyhának. Ami végül is egy tál sima rizs és lehet hozzá választani különböző öntetekből és szószokból is.

kuala-lumpur-helyi-etelek

Egy kis testmozgás? Batu Caves

400 millió éves mészkő barlangok, amelyekben egy régi hindu templom van elrejtve. Egy vallási fesztivál központja, amit minden évben megrendeznek. 272 lépcsőfok vár, egy hatalmas szobor – Murugan hindu istené és a lenyűgöző táj.

batu-szobrok

Egy kis természet? 

Ha a természet megszállotja vagy, ne hagyd ki a legnagyobb madár parkot a világon. Ahol kb. 200 madárfajt csodálhatsz meg, ezért unatkozni biztosan nem fogsz! Belépő ára kb. 4 600 Ft.

madarak-kuala-lumpur

Kattintson a megjegyzésre
To Top