Connect with us

Király repjegyek

Kréta tavasszal most kihagyhatatlan áron, 25 355 Ft-tól

Kréta tavasszal most kihagyhatatlan áron, 25 355 Ft-tól

Európa legdélebbi szigetének mindene megvan, amit egy tökéletes utazás kíván! Ha Krétán nyaralsz, meglátogathatsz hegyi falvakat, hosszú homokos strandokon henyélhetsz, sziklás öblökben úszhatsz és az ottani éjszakai élet sem elhanyagolható. A ragyogó napsütötte szigeten nem hiányoznak a történelmi látnivalók, a hatalmas hegyvonulatok és a hangulatos görög éttermek sem.

Repjegyek Krétára:

Krétán

Kréta az a hely, ahol a hatalmas hegyek lábait az azúrkék tenger mossa – ezt a csodás látvány a gazdag állat- és növényvilág növeli. Krétán az sem ritka, hogy az egyik faluban egy lagzi közepébe toppansz bele, élvezd a hamisíthatatlan görög hangulatot és nyaralj ezen a csodás szigeten szuper áron!

Krétán

Krétán

Kréta legszebb strandjairól ITT írtunk bővebben.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top