Connect with us

Király repjegyek

Közvetlen járat – a kubai Varadero Bécsből 139.900 Ft

A kubai Varadero egy igazi nyaralás, olyan amilyen a nagy könyvben is meg  van írva!  Gyönyörű strandok, szivarok, a rum és a salsa. Ezt mind és még sok mást kínál Kuba a főszezonban, sikerült egy igazán olcsó repjegyre bukkanunk, amit mindenképp megosztunk veletek. A Condor Flugdienst légitársasággal repülhetsz Bécsből Varaderoba. Most eszméletlenül jó áron – 139.900 Ft-ért! Emellett januártól egészen márciusig találsz időpontokat, de foglalj, mint a villám az ajánlat limitált!

Közvetlen járat – Kuba Bécsből 139.900 Ft

Bécs – Kuba (Varadero) – Bécs

➡ most 139.900 Ft

kuba-palmy-min

kubanska-plaz-min

Nem kell történésznek lenned, hogy megértsd, hogy Kuba történelme gazdag és különleges. Magát a szigetet Kolumbusz Kristóf fedezte fel, a spanyol-amerikai háború helyszíne, Che Guevara és a kubai forradalom, a szocializmus és Fidel Castro kormánya. Ez csak néhány, azokból a dolgokból amelyek formálták a mai Kuba arculatát. Kuba története hozzáteszi a hely egyediségét és egyedi hangulatot teremtett.

kubanec

ulice-v-havane


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top