Connect with us

Király repjegyek

Repülj fLOTtul! Közvetlen járat New Yorkba 125 900 Ft-ért

Repülj fLOTtul! Közvetlen járat New Yorkba 125 900 Ft-ért

Közvetlen járat Budapestről, prémium légitársaság, Dreamliner, feladott poggyász és remek ár. Pont ezek a paraméterek illenek a LOT légitársaságra. Most ugyanis 125 900 Ft-ért foglalhatod le retúr repjegyed New Yorkba. A nagy almában sem kell aggódnod a poggyász miatt, hisz 23 kg-ot vihetsz magaddal és időpontokból is van bőven, de csak a készlet erejéig.

Advertisement

Közvetlen járat New Yorkba 125 900 Ft

📅 Időpontok: novembertől – 2020 májusig

Budapest Közv. járat New York Közv. járat Budapest
125.900 Ft Foglalj

A Wall Street-i felhőkarcolók, a neonnal kivilágított Time Square és a Central Park lombos fái, a város, amely soha nem alszik! A történelem találkozik a modern stílussal ebben a globális szórakoztató, divat, média, és gazdasági központban. Világszínvonalú múzeumok, mint a MoMA és felejthetetlen ikonok, mint a Szabadság-szobor, emellett nyüzsgő bárok és világhírű éttermek mindenfelé. Aki a Nagy Almába utazik, az biztosan sokáig töri a fejét mit nézzen, kóstoljon meg, hiszen annyi a látnivaló, ezért összegyűjtöttük a legjobbakat. Maradj velünk és olvass tovább!

Közvetlen járatok, kiváló úti célok, remek fedélzeti szolgáltatások, nagy poggyász és mindez elérhető áron? Igen, kérem! A LOT légitársaság joggal lopta be magát rengeteg magyar utas szivébe, hisz a lengyel fuvarozónak hála közvetlenül repülhetünk Budapestről New Yorkba és Chicagóba, valamint egy rövid varsói átszállással egzotikus ázsia úti célokba is. De még mielőtt belecsapnál a lecsóba és megnyernéd repjegyed, nézd meg milyen a “felhők feletti álomhajó”, a DREAMLINER!

Akarsz nyerni páros repjegyet? KATTINTS IDE!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top