Connect with us

Magazin

17 óra a repülőben: közvetlen járat London és Perth között

Címlapkép forrása: Ryan Fletcher / Shutterstock.com

14.466 kilométer. Pontosan ekkora a távolság London és az ausztráliai Perth között. Az ausztrál légitársaság, a Qantas a hétvégén úgy döntött, hogy a két város között indít közvetlen járatot. 2017/2018 között kellene így történnie. Valamint ezzel egy új rekord is létrejön a kereskedelmi járatok között , mivel a repülés 17 és fél órát vesz igénybe.

Valóban nagyon jó hír, főleg azok számára, akik nem igazán az átszállások kedvelői. Qantas lesz az első légitársaság, amely közvetlen járattal köti össze Európát Ausztráliával. A légitársaság ez alkalommal, felidézte az 1947-es évet, amikor is végrehajtották az első repülést Ausztráliából Európába – hihetetlen, de a repülés négy napot vett igénybe az utasoknak pedig kilenc átszállásban volt részük.

Az első közvetlen járatra valamikor 2017 telén vagy 2018 tavaszán kerül sor, egyelőre várakoznak az új Boeing 787-es Dreamliner gépekre.

Az eddigi leghosszabb repülések rekordját az Emirates tartotta. A leghosszabb repülés eddig Dubai és Auckland, Új-Zéland között volt. Amely 16 és fél órán át tart, és a legnagyobb utasszállító a világon – az A380-as szállítja az utasokat.

Qantas Ausztrália legrégibb légitársasága és a második legrégebbi a világon. Világszerte elismert és a legjobb légitársaságok közé tartozik – ebben az évben a kilencedik helyen végezte a TOP10 légitársaság listáján.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top