Connect with us

Király repjegyek

Korfu repjegy májusra már 24 520 Ft-tól

Korfu repjegy májusra már 24 520 Ft-tól

Korfu – ez az a hely, ahol a velenceiek, a franciák és a britek éltek. Az idő múlásával a sziget sokat változott, de még mindig érezhetjük a távoli dicsőséges múlt szellemét. Gazdag multikulturális öröksége, történelmi műemlékei, lenyűgöző természeti tájai, kristálytiszta tengere és kitűnő időjárása egész évben ad okot arra, miért is Korfu egyike a leginkább kozmopolita mediterrán célpontoknak.

A gyönyörűen megőrzött óvárosa, az UNESCO Világörökség része, a reneszánsz, a barokk és a klasszikus „repertoár” sikeresen megőrizte a helyi művészi hagyományokat. A velencei uralom palotái, erődök, szigorú középületek egyedülállóan illeszkednek az apró mellékutcák épületei között kifeszített szárító kötelekhez, amelyekről a frissen mosott ruhák lógnak. Korfu viszont ennél sokkal több, amit most a saját bőrödön is megtapasztalhatsz!

Kivel? Ryanair

Honnan? Pozsonyból

Mikor? májusban

Példa dátum: május 3 – 11

Akciós repjegy Korfura:

Időjárás

Az átlagos napi hőmérséklet októberben olyan 23-20 °C körüli és az éjszakák folyamán sem csökken 14 °C alá. Nem éppen trópusi időjárás, de elmenekülni a hideg elől, szinte tökéletes! A tenger hőmérséklete eléri 21 °C.

Szállás

A pelikan.hu oldalán olcsó szállásokból válogathatsz. A lehetőségek szinte végtelenek, hotelek, szállodák, apartmanok, vendégházak, villák és nyaralók, mindenki talál a saját pénztárcájának megfelelőt. Már csak választani kell, KATT IDE.

korfu-belvaros

Közlekedés

A legkényelmesebb és legjobb megoldás az autóbérlés. Egy kisebb autó ára 35€ körül mozog, a szigeten természetesen lehet kölcsönözni robogót is – 12€ körül. A legolcsóbbak viszont a helyi buszok, egy út ára mindössze 1,50€.

korfu-naplemente

Hasznos infó

Ne a turistáktól zsúfolt partokat keresd, hanem a kevésbé ismertek felé vedd az irányt. Ajánljuk a Choro, Korission, Avlaki, Pagi, Mega és Georgios strandokat.

korfu-panorama

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top