Connect with us

Király repjegyek

A Korean Air ismét INGYENES luxusszállodát kínál a hosszú átszállásoknál

A Korean Air ismét INGYENES luxusszállodát kínál a hosszú átszállásoknál

Óceániába utazol a Korean Air légitársasággal? 2022. november 21-től ismét igénybe veheted az ingyenes szállást egy csúcsszállodában hosszú átszállásod alatt. Íme egy összefoglaló azokról a feltételekről, amelyeket a Korean Air ingyenes szállodáihoz kell teljesíteni.

Ki jogosult rá?

  • Európa és Óceánia közötti járatokra érvényes 2022. november 21-től további értesítésig,
  • a jegyet KE légitársaság kóddal kell kiállítani, azaz nem lehet más céggel való codeshare együttműködés,
  • az utas akkor jogosult az ingyenes szállásra, ha az első elérhető csatlakozása a szöuli Incheon repülőtérre érkezésétől számítva min. 12 óra után indul (maximum 24 óra),
  • a szálloda 19 éven felüli utazók számára áll rendelkezésre – a fiatalabbak felnőtt utassal oszthatnak meg egy szobát.
  • Az utasnak online kell regisztrálnia a K-ETA rendszerben (LINK) – ez minden olyan utasra vonatkozik, akinek nincs szüksége vízumra a Dél-Koreába való belépéshez (magyar utasokra is). A kérelmet az indulás előtt 72 órával kell kitölteni.
  • Megerősített online regisztráció a Q-CODE rendszerben és QR-kód beszerzése (LINK). A QR-kódot a gépre való felszállás előtt kell megszerezni.
  • Ha megfelel a fenti feltételeknek, szállást 3 munkanappal korábban kell igényelni a [email protected] e-mail címen.

Miután megérkeztél a repülőtérre, csak kövesd a szokásos eljárást, azaz mutasd meg érvényes úti okmányaid a repülőtér bevándorlási hivatalában, majd menj a repülőtér első emeletén lévő A2-es szektorba. Ezt követően ingyenes transzfert biztosítanak a szállodába.

Grand Hyatt Incheon

szoba
hatalmas ágy fürdőszobával
a szálloda étterme
a szálloda wellness részlege

Akciós Korean Air repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top