Connect with us

Hírek

Kiderült! Íme, a LOT légitársaság legújabb járata Budapestről

Kiderült! Íme, a LOT légitársaság legújabb járata Budapestről

Ma, június 21.-én tartott sajtótájékoztatón a lengyel légitársaság újabb jó hírekkel szolgált a magyar utasok számára, a rendezvényen részt vett a LOT légitársaság vezérigazgatója Rafal Milczarski, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, és Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

A lengyel légitársaság London City és Budapest között fog repülni napi kétszer. Az új járat leginkább a üzleti utazóknak kedvez, amelyeket a LOT Embraer E190-esekkel teljesíti majd. A lengyel légitársaság flottájába négy új E190-es típusú gép érkezik.

A LOT a múlt héten jelentette be 100 járatát Varsó London City útvonalon, amit 2019 januárjától fognak működtetni.

A lengyel légitársaság az utóbbi években sokat nőtt. 2017-ben majd 7 millió utast szállított, idén a közvetlen járatoknak is köszönhetően már 9 millióval számolnak míg jövőre, 2019-ben el szeretnék érni a 10 000 000 számot.

London az egyik legkedveltebb úti cél, évente több ezer magyar turista látogatja. A London City repülőtér nemcsak az üzleti utazóknak kedvez, mivel ez a reptér fekszik a legközelebb London központjához. A repülőtérről metróval juthatunk be a belvárosba.

Képek forrása: lot.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top