Connect with us

Hírek

Szigorította a kézipoggyászokra vonatkozó szabályokat a Eurowings légitársaság

Szigorította a kézipoggyászokra vonatkozó szabályokat a Eurowings légitársaság

Szigorította a kézipoggyászokra vonatkozó szabályokat a Eurowings légitársaság. Az ultrafapadosokhoz igazította a fedélzetre vihető csomagokkal kapcsolatos előírásait.

Szigorította a kézipoggyászokra vonatkozó szabályokat a Eurowings légitársaság. Az ultrafapadosokhoz igazította a fedélzetre vihető csomagokkal kapcsolatos előírásait. A szabályokat a “nemzetközi sztenderdeknek” megfelelően alakította át. Ennek értelmében a legalacsonyabb, Basic jegyár-kategóriában csak egy kis méretű csomagot lehet a fedélzetre vinni.

Ugyanakkor ebből a korábbinál nagyobb, 40x30x25 centist engednek a kabinba, az 55x40x23-as és legfeljebb 8 kilós második kézipoggyászt pedig 10 eurótól lehet hozzáadni, ezzel pedig elsőbbségi beszállítás is jár.

Az augusztus 31. előtt megvásárolt jegyekre az új szabályok nem érvényesek. Ugyanígy, a Smart és Bizclass kategória feltételei változatlanok maradnak.

A légtársaság azt is várja az új intézkedéstől, hogy több hely lesz a fej fölötti tárolókban, és hogy gyorsabbá válik a beszállás, amivel csökkenhetnek a késések.

Kedvezményes repjegyek Budapestről

eurowings

(Forrás: aiportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top