Connect with us

Hírek

Kanada szeptember 7-én nyílik meg a beoltott turisták előtt

Kanada szeptember 7-én nyílik meg a beoltott turisták előtt

Kanada augusztus 9-től megnyitotta szárazföldi határait a teljes körűen beoltott amerikai turisták előtt, szeptember 7-től pedig valamennyi beoltott turista számára a világ más részeiről.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök néhány hónappal ezelőtt jelentette be a határok megnyitását. A határokat akkor nyitják meg, ha az oltás az országban a korábbiakhoz hasonló ütemben folytatódik, és a pandémiás körülmények nem változnak. „A növekvő oltási aránynak és a csökkenő COVID-19 eseteknek köszönhetően képesek vagyunk előrelépni a a határintézkedésekkel” – nyilatkozta Justin Trudeau miniszterelnök az ontariói Bramptonban tartott sajtótájékoztatóján. Jelenleg a kanadai lakosok mintegy 50% -a már mindkét adag oltását megkapta.

Szeptembertől tehát belépésre jogosult személynek számít az, akinek a második oltást követően eltelt 14 nap. A 12 év alatti kiskorúak szintén mentesülnek a beutazási korlátozások alól, amennyiben a velük együtt utazó szülő vagy felnőtt kísérő a határátlépés napján igazolni tudja, hogy a kétdózisú védőoltás második dózisát is megkapta.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top