Connect with us

Magazin

Láttad már Kambodzsa igazi arcát? Kezdetnek nézd meg ezt a videót

Láttad már Kambodzsa igazi arcát? Kezdetnek nézd meg ezt a videót

Ennek a lélegzetelállító, egzotikus országnak a vonzereje főleg a természeti szépségeiben, viharos történelmében és szinte tökéletes tengerpartjában rejlik. Igen, ez Kambodzsa, és most egy könnyű vállvonással azt is mondhatnád, hogy ez a leírás más tájakra is érvényes. Igazad van, ám a vörös khmérek földjének is nevezett Kambodzsa egy másik úton is képes bekúszni a bőröd alá, befészkelni magát az emlékezetedbe és szívedbe egyaránt… Az erejével. Azzal az erővel, mely annyi viszontagság után is élteti, és amellyel képes ellenállni a turisták tömegeinek.

Advertisement

A 70-es évek itt nagyon kemények voltak, a világ egyik legkegyetlenebb diktatúrája roncsolta az országot. Következményei mai napig érezhetőek. Ennek a lassú ébredezésnek külső jelei is vannak: az utca egyik oldalán luxusszállodák ablakai kacsingatnak rád, míg a másik oldalon éhes lakosok szemei figyelnek.

Egy kedves olvasónk a múltkor meglepett minket egy üzenettel. Benne egy videó volt Kambodzsáról, és ahogy már sokadszorra megnéztük, eldöntöttük, hogy megéri megosztani a többi Repjegykirállyal is, például VELED.

Retúr repjegy Kambodzsába 173 900 Ft-ért

✔Thai Airways ✔Időpontok: február – március ✔20 kg poggyász

Budapest 1 átszállás Phnom Penh Közv. járat Budapest
Bangkok Bangkok
179.900 Ft Foglalj

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top