Connect with us

Hírek

Június 3-án indul a Wizz Air Abu Dhabi járata

Június 3-án indul a Wizz Air Abu Dhabi járata

A fapados légitársaság, a Wizz Air elárulta, hova fognak repülni Abu Dhabiból. Úgy tűnik a magyar légitárságot még a koronavírus sem álliíthatja meg, ugyanis a projekt sokkal korábban indul, mint azt eredetileg tervezték. A Wizz Air Abu Dhabi június 3-án indul.

Amennyiben feloldják a határzárakat az utazók előtt, idén a turisták új úti célokba repülhetnek. Az egyik újdonság a Wizz Air Abu Dhabi járata, az Emírségekbe Budapestről, a lengyel Katowicéből, Romániából és Bulgáriából utazhatunk majd június elejétől.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Wizz Air lesz az első európai fapados légitársaség, amely a forró Abu Dhabiba nyit járatokat.

Az Abu Dhabi-i új bázisnak köszönhetően a légitársaság a jövőben más úti célokba is repülne a Közel-Keleten, Ázsiában, Afrikában és az indiai szubkontinensen.

Új közvetlen járatok Abu Dhabiba 2020 júniusától:

  • Budapest – Abu Dhabi (június 3-tól szeptember 30-ig – hetente kétszer, majd hetente háromszor)
  • Bukarest – Abu Dhabi (június 3-tól szeptember 30-ig – hetente kétszer, majd hetente háromszor)
  • Katowice – Abu Dhabi (szeptember 15-től – hetente kétszer)
  • Szófia – Abu Dhabi (szeptember 15-től – hetente kétszer)
  • Kolozsvár – Abu Dhabi (szeptember 16-tól – hetente kétszer)

A vártnál hamarabb indulnak

A magyar légitársaság három A321neo Airbus-szal számol a projekt elindításánál. Ezen felül a Wizz Air vezérigazgatója 2030-ra flottájukat ötven A321neo modellel bővítené.

Kép forrása: Miglena Pencheva / Shutterstock.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top