Connect with us

Hírek

Június 2-án érkezett meg a török Anadolu Jet első járata Budapestre

Június 2-án érkezett meg a török Anadolu Jet első járata Budapestre

Új légitársaság érkezett Budapestre. A Turkish Airlines leányvállalata, az Anadolu Jet heti háromszor fog közlekedni Ferihegyre.

A diszkont légitársaság az isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtérről heti három alkalommal fog repülni a magyar fővárosba. Az új járatot Boeing 737-800-as repülőgépekkel teljesítik majd.

A járatok csütörtökönként és péntekenként a délelőtti, vasárnap pedig a délutáni órákban közlekednek majd.

A Turkish Airlines napi 3 járatot kínál a magyar utasoknak, de június másodikától ehhez csatlakozik még az Anadolu jet heti három járata.

„A magyar főváros és Törökország között hetente 42 járat közlekedik idén nyári csúcsidőszakban (július), egy irányba összesen több mint 7400 ülőhelyet kínálva.” Olvasható az airportal.hu oldalon.

Akciós repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top