Connect with us

Hírek

Izland: ingyenes koronavírus-teszt az első látogatóknak!

Izland: ingyenes koronavírus-teszt az első látogatóknak!

Mint azt már korábban megírtuk, a gleccserek és lehengerlő panorámák hazája, Izland legkésőbb június 15-én újból megnyitja határait a turisták előtt! A rendelkezésre álló információk szerint azok, akik először látogatnak el a szigetországba, érkezésükkor ingyenes koronavírus-teszteléshez juthatnak!

Advertisement

Ingyenes tesztelésre kerül sor a látogatóknál a határok megnyitásának első két hetében, azaz 2020 júniusának végén. Az ezen időpont után az országba érkező turistáknak 350 dolláros tesztet kell elvégezniük, kivéve ha már rendelkeznek érvényes, negatív teszteredményekkel.

2020. április 24-től főszabályként a külföldről az országba utazókat 14 napos karanténra kötelezik függetlenül attól, hogy honnan érkeznek a szigetországba. Azok azonban, akik negatív eredményeket mutatnak, a karantén semmilyen formája nem érinti, a szokásos korlátozások nélkül mozoghatnak az országban. Pozitív eredmény esetén az illetőnek, értelemszerűen 14 napos karanténba kell vonulnia. A különleges követelmények miatt a szállodáknak karanténhelyiségeket is fel kell állítaniuk!

Fontos, hogy minden Izlandra látogató személynek kötelessége lesz letölteni egy nyomkövető alkalmazást, illetve regisztrálnia kell magát érvényes elérhetőségeivel, hogy ezzel is csökkentsék, kiszűrjék a fertőzés lehetőségét az országban! Izland előnye azonban, hogy a természet és szabadtéri tevékenységek sokoldalúsága miatt, meglehetősen könnyű elkerülni a nagyobb tömegeket.

(Forrás: ww.godsavethepoints.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Tokió egy lépéssel közelebb: A teamLab Európába hozza népszerű fényinstallációit! https://t.co/spJMCNrRL0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 óra
Változások: rövidül a karanténkötelezettség, októberig határellenőrzés! https://t.co/VtlGnNrYaMMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 óra
Melyik a szebb?? Martinique vagy Guadeloupe? Repjegy már 94 900 Ft-tól https://t.co/rRyzps2BReMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 óra
Egypercesek: a 10 legrövidebb nemzetközi járat a világon https://t.co/ri7T4K3YCjMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Csúszik a Sagrada Família befejezése https://t.co/R70wviOK3tMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Hawaii október 15-én nyit újra https://t.co/M5AiOzpQM6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
VÁLTOZÁS: Szardínia megszüntette a COVID-19 tesztelésének kötelezettségét https://t.co/DclW4NmEq2Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Egzotikus sziget szuper áron a 2021-es évre: Reunion Island 106 900 Ft-ért! https://t.co/Q8o6kq80weMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Megnyílt az első Boldogság Múzeum! Hogy hol? Hát Dániában! https://t.co/4dz1t2EQuxMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top