Connect with us

Király repjegyek

Izland és Amerika egy repjeggyel már 92 900 Ft-tól

Két gyönyörű, de teljesen eltérő úti cél. Izland és New York most londoni indulással és már akár 92 900 Ft-tól foglalható. Így hangzik az Icelandair legfrissebb ajánlata. Kalandod kezd Londonban, ahova Budapestről könnyen el tudsz jutni, majd onnan folytasd utad Reykjavíkba, ahol 3 napot tölthetsz el. Ez alatt a pár nap alatt felfedezheted Izland természeti csodáit, majd irány a nyüzsgő New York, Chicago vagy San Francisco, ahol annyi időt tölthetsz el, amennyit csak szeretnél.

Advertisement

Izland és Amerika

✈London – ✈3 nap Reykjavík – ✈New York – ✈London

✅ január ✅ február ✅ március

FOGLALD LE ITT

✈London – ✈3 nap Reykjavík – ✈Chicago – ✈London

✅ január ✅ február ✅ március

FOGLALD LE ITT

✈London – ✈3 nap Reykjavík – ✈Orlando – ✈London

✅ január ✅ február ✅ március

FOGLALD LE ITT

✈London – ✈3 nap Reykjavík – ✈San Francisco- ✈London

✅ január ✅ február ✅ március

FOGLALD LE ITT

Ilyen a repülés az Icelandair-rel

Az Icelandair 1937 óta Izland belföldi légitársasága. A vállalat az Iceland Group tagja, és 29 európai és 13 amerikai úti célra indít járatokat. A Stockholm – Keflavik – Stockholm járatot egy 7 napos megállóval mi is teszteltük. Különösen tetszett a kiváló multimédiás rendszer a fedélzeten, a Wi-Fi hozzáférés, az ingyenes italok és a sok férőhely a lábak számára

 

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top